Joko teit vertailun tai kilpailutuksen?
Vertaa lainoja
Bank Norwegian

Bank Norwegian

4.5 20 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 1000 - 60000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 23-100 vuotta
Vuosikorko: 7% - 23%

Parhaat edut

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Halpa
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään 23-100 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Bank Norwegian pikalainan kulut vaihtelevat henkilökohtaisesti
 • Avausmaksu 45 / 95 €
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kk
 • Henkilökohtainen vuosikorko 6,99% - 19,99%
Bank Norwegian logo

Bank Norwegianista voi saada 1000 eurosta 60000 euron suuruisia lainoja. Lainanhakijalta edellytetään vähintään 23-vuoden ikää ja luottotietojen kunnossa olemista. Bank Norwegian tarjoaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan.

 

Bank Norwegian on monipuolinen nettipankki

Bank Norwegian

Banknorwegian.fi on nettipankki, joka tarjoaa talletus- ja lainatuotteita verkon kautta yksityisille ihmisille. Bank Norwegian toimii vain verkossa ja sen tarkoituksena on tarjota kilpailukykyisiä tuotteita asiakkailleen. Bank Norwegian AS on tytäryhtiö, jonka omistaa Norwegian Finans Holding ASA. Norjalainen Bank Norwegian toimii Norjan rahoitustoimintaa koskevien määräysten mukaisesti. Bank Norwegianin myöntää 1000€-60000€ lainoja. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Kun mukana on rinnakkaishakija, niin myönnetty lainasumma on yleensä isompi ja korkotarjous parempi. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen myös luottokortteja, joten lainatuotteiden valikoima on jo varsin laaja.

Bank Norwegian laina

Bank Norwegian lainaa rahaa ja ottaa talletuksia vastaan netissä

Hae lainaa puhelimella

Bank Norwegian lainaa rahaa yli 23-vuotiaille suomalaisille. Lainan hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta. Lisäksi vaaditaan, että asiakkaalla ei ole ollenkaan maksuhäiriöitä. Asiakkaan luottokelpoisuutta kartoitetaan myös ennen lainan myöntämistä. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi tehdä myös kokonaan kännykällä. Bank Norwegian myöntää lainoja, joissa korko on aina henkilökohtainen, mutta kuitenkin 6,99%-19,99%. Bank Norwegianin lainoissa on pienet perustamiskulut, vain 45€ tai 95€, lainasummasta riippuen. Tilinhoitomaksu on 5€ kuukaudessa. Lainan voi myös maksaa takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä kuluja. Lainan eräpäivä on aina kuukauden 15. päivä, eikä sitä voi muuttaa. Bank Norwegianin lainoissa ei vielä tällä hetkellä ole mahdollista saada maksuvapaita kuukausia. Lainan takaisinmaksuaikaa voi kuitenkin muuttaa, jos haluaa lainanmaksuun joustoa. Bank Norwegian avaa lainojen lisäksi myös talletustilejä. Talletuskorko on tällä hetkellä 1,75% ja tililtä voi nostaa vapaasti rahaa. Bank Norwegian tarjoaa lainaa nopeasti tilille ilman ylimääräisiä asiakastapaamisia. Lainan hakeminen on nopea prosessi ja rahat ovat äkkiä tilillä käytössä. Klikkaa laina netistä suoraan tilille helposti ja vaivattomasti.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi tehdä myös kokonaan kännykällä.

Yhdistä pikalainat yhdeksi Bank Norwegianin lainaksi

Pikalainoista ja pienistä lainoista kertyy äkkiä suuria lainasummia ja isoja maksueriä. Bank Norwegian kannustaa asiakkaitaan yhdistämään pienet lainat yhdeksi isommaksi kulutusluotoksi, jota voi maksaa takaisin itselle sopivalla summalla kuukaudessa. Maksuvaikeudet voi välttää, kun laina-asiat yksinkertaistuvat ja lainalla on selkeä maksusuunnitelma. Pikavipeissä kulut voivat nousta huomaamatta suuriksi, jos niitä otetaan toinen sieltä ja toinen täältä -periaatteella. Yksi selkeä laina on yleensä helppo hoitaa. Lainan maksusuunnitelmaa voi myös seurata netissä ja siihen voi hakea halutessaan muutoksia. Voit myös hakea jo olemassaolevaan Bank Norwegian lainaan lainankorotusta, jos tarvitset lisärahoitusta.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat Bank Norwegianin avulla

Yksi selkeä laina on yleensä helppo hoitaa. Lainan maksusuunnitelmaa voi myös seurata netissä ja siihen voi hakea halutessaan muutoksia.

 

 

Bank Norwegian lyhyesti

 • Norjalainen luotettava rahoitusalan yritys, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa
 • Välittää eri pankkien ja rahoituslaitosten lainoja ja kulutusluottoja
 • Bank Norwegianin kautta voi hakea 1000-50000 euron lainoja ja luottoja
 • Hakijan täytyy olla yli 23-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 3 vuotta

Bank Norwegian - helppo tapa hakea lainaa netistä

Lainan hakeminen

Bank Norwegian on luotettava pankki netissä, mistä saa monenlaisia lainapalveluita. Lainaa voi hakea 1000-50000 euron summia. Lainan helppo haku on kenties tärkein asia, mitä asiakkaat odottavat netissä toimivilta luotonantajilta. Bank Norwegian on hoitanut myös tämän osan mallikkaasti. Lainan hakeminen on yksinkertainen prosessi ja hakemuksesta on karsittu kaikki ylimääräinen pois. Selkeä lainahakemus ja nopea lainatarjous takaavat sen, että molemmat, asiakas ja pankki ovat tyytyväisiä. 

Hae lainaa

Lainan hakeminen mielletään edelleen usein hankalaksi ja vaivalloiseksi, mutta netin luotonantajat ovat onneksi muuttaneet tätä käsitystä. Lainaprosessi on nopea ja lainahakemus on helppo täyttää, vaikka lainahakemusta olisi täyttämässä ensimmäistä kertaa. Bank Norwegianin lainan hakemiseen tarvitaan usein mukaan liitteenä palkkatodistus tai todistusta viimeaikaisista tuloista. Hakemuksen liitteet voi Bank Norwegianille lähettää sähköpostilla, joten lainan saaminen ei viivästy kirjepostin lähettämisen vuoksi. Bank Norwegian lainahakemus käsitellään 0-2 päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä ja rahat tulevat tilille 1-2 pankkipäivän sisällä tästä. Lainan siirtämisestä tilille ilmoitetaan vielä asiakkaalle sähköpostilla.  

Näin yksinkertaista lainan hakeminen on Bank Norwegianin sivuilla: 

Mitä tarvitaan lainan hakemiseen?

Bank Norwegian lainaa varten tarvitaan toimivat nettipankkitunnukset, sähköpostiosoite ja hakemuksen täyttämiseen tietokone, läppäri tai kännykkä. Sähköinen lainan hakeminen onnistuu helposti, olitpa sitten missä päin maailmaa vain. Lainahakemuksen voi myös täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa, joten lainan hakeminen ei ole enää kiinni ajasta tai paikasta. Rahantarvetta tai käyttökohdetta ei tarvitse eritellä Bank Norwegianille, joten asiakas päättää vapaasti mihin rahansa käyttää.

Siirry lainahakemukseen

Netti on vapauttanut ja helpottanut lainan hakemista huomattavasti, joten äkillinen rahantarve ei enää aiheuta päänvaivaa, koska lainan saa myös nopeasti käyttöön. Lainantarjoajat kertovat myös selkeästi sivuillaan ehdot lainan saamiselle.

 

Kuka voi saada Bank Norwegian lainan?

Bank Norwegian on määrittänyt lainoilleen 23-vuoden ikärajan. Lisäksi asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriöitä. Bank Norwegian lainat sopivat Suomessa pidempään asuneille, koska asiakkaan on pitänyt olla Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Kun ehdot täyttyvät, asiakkalle tehdään vielä lainahakemuksen perusteella luottokelpoisuuskartoitus ja jos kaikki ehdot täyttyvät, asiakas saa pian Bank Norwegianin lainatarjouksen. Omia mahdollisuuksia lainansaantiin voi parantaa hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Seuraavassa kappaleessa lisää tästä.

Bank Norwegian laina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Suosituksena on, että isompia lainoja varten lainaa kannattaa hakea aina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Bank Norwegianin lainat alkavat 1000 eurosta, joka voidaan jo laskea isoksi lainaksi, joten rinnakkaishakija kannattaa käytännössä aina. Asiakkaalla on rinnakkaishakijan kanssa:

1. Parempi mahdollisuus saada lainaa
2. Mahdollisuus kilpailukykyisempään lainatarjoukseen

Lainan hakeminen yhteislainaajan kanssa


Lainahakemus on helppo tehdä, vaikka lainassa olisi mukana rinnakkaishakija. Rinnakkaishakijan tiedot lisätään lainahakemukseen samoin kuin päähakijankin. Lainatarjouksen hyväksymistä varten asiakkaan sähköpostiin tulee viesti, missä on linkki, mistä rinnakkaishakija voi omilla verkkopankkitunnuksillaan hyväksyä lainan. Yhteisiä lainoja kannattaa suosia varsinkin jos asuu avo- tai avioliitossa toisen henkilön kanssa tai jos joku sukulainen tai ystävä on lainanottoa ajatellen luotettava kumppani. 

Yhteisiä lainoja kannattaa suosia varsinkin jos asuu avo- tai avioliitossa toisen henkilön kanssa.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortin hakeminen

Bank Norwegian luottokortti on uusi ja pitkään odotettu lainatuote. Bank Norwegian luottokortti voidaan myöntää yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Bank Norwegian luottokortilla asiakas saa korotonta lainaa jopa 6 viikoksi. Luottokortin maksimi luottoraja on 10000 euroa, mutta korttia voi hakea myös pienemmällä luottorajalla.

Bank Norwegian luottokortissa ei ole ollenkaan vuosimaksua, joten kortti on todella edullinen, jos muistaa maksaa luoton pois ajallaan. Bank Norwegian ei veloita ulkomailla tehdyistä käteisnostoista erikseen, joten kortti on erittäin hyvä valinta ulkomaanmatkalle. Bank Norwegian kortissa on myös se etu, että tunnusluvun saa päättää itse. Itse valittu tunnusluku on helpompi muistaa alusta lähtien, joten kortin käyttöönotto on miellyttävää.

Hae Bank Norwegian luottokorttia

Bank Norwegian ei veloita ulkomailla tehdyistä käteisnostoista erikseen, joten kortti on erittäin hyvä valinta ulkomaanmatkalle.

Lähde: Bank Norwegian

CashPoints -pisteet ostoksista

Bonuksena Bank Norwegian tarjoaa luottokortilla tehdyistä ostoksista 1% CashPoints -pisteitä. CashPoints -pisteillä voi maksaa myöhemmin kokonaan tai osittain Bank Norwegianin lentoja. Myös Bank Norwegianin lennoista saa CashPoints -pisteitä. LowFare lentolipuista saa CashPoints -pisteitä 5 % ja Flex lipuista peräti 20%. Mikäli matkan ostaa Bank Norwegian kortilla tarjoaa yritys asiakkaalle myös ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutusturvan. Bank Norwegian luottokortti onkin ehdoton valinta matkailevalle asiakkaalle. Bank Norwegian kortin käytössä oleva korko on suhteellisen korkea: todellinen vuosikorko on 21,92%. Bank Norwegian korttia käytettäessä kannattaakin huolehtia, että luottokortin lasku tulee ajallaan maksettua.  

Bank Norwegian luottokortilla lentopisteitä

Bank Norwegian tarjoaa luottokortilla tehdyistä ostoksista CashPoints -pisteitä. Pisteillä voi maksaa Bank Norwegianin lentoja.

Huomautusmaksu 5€, viivästyskorko 7%

Bank Norwegian yhteystiedot

Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norway

Puhelin: 07532 66 200
Avoinna: ma-pe 11-17

Bank Norwegian lainalaskuri - Valitse laina

from €1000 to €60000 210
1074 Bank Norwegian 1000€ 1v
1593 Bank Norwegian 1500€ 1v
2137 Bank Norwegian 2000€ 1v
3220 Bank Norwegian 3000€ 1v
4258 Bank Norwegian 4000€ 1v
5341 Bank Norwegian 5000€ 1v
6380 Bank Norwegian 6000€ 1v
8456 Bank Norwegian 8000€ 1v
10533 Bank Norwegian 10000€ 1v
15724 Bank Norwegian 15000€ 1v
20915 Bank Norwegian 20000€ 1v
31298 Bank Norwegian 30000€ 1v
41681 Bank Norwegian 40000€ 1v
52063 Bank Norwegian 50000€ 1v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1000€ 74€ 14.24% 1074€ 90€ / kk 23v 1v Jatka
1000€ 146€ 14.3% 1146€ 48€ / kk 23v 2v Jatka
1000€ 219€ 13.8% 1219€ 34€ / kk 23v 3v Jatka
1000€ 293€ 13.75% 1293€ 27€ / kk 23v 4v Jatka
1000€ 368€ 13.67% 1368€ 23€ / kk 23v 5v Jatka
1000€ 443€ 13.54% 1443€ 20€ / kk 23v 6v Jatka
1000€ 519€ 13.41% 1519€ 18€ / kk 23v 7v Jatka
1000€ 596€ 13.29% 1596€ 17€ / kk 23v 8v Jatka
1000€ 674€ 13.05% 1674€ 16€ / kk 23v 9v Jatka
1000€ 753€ 12.96% 1753€ 15€ / kk 23v 10v Jatka
1000€ 578€ 9.22% 1578€ 12€ / kk 23v 11v Jatka
1000€ 638€ 9.24% 1638€ 11€ / kk 23v 12v Jatka
1000€ 699€ 9.25% 1699€ 11€ / kk 23v 13v Jatka
1000€ 761€ 9.25% 1761€ 10€ / kk 23v 14v Jatka
1000€ 825€ 9.21% 1825€ 10€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1500€ 93€ 11.85% 1593€ 133€ / kk 23v 1v Jatka
1500€ 184€ 11.98% 1684€ 70€ / kk 23v 2v Jatka
1500€ 275€ 11.55% 1775€ 49€ / kk 23v 3v Jatka
1500€ 368€ 11.55% 1868€ 39€ / kk 23v 4v Jatka
1500€ 462€ 11.5% 1962€ 33€ / kk 23v 5v Jatka
1500€ 557€ 11.43% 2057€ 29€ / kk 23v 6v Jatka
1500€ 653€ 11.36% 2153€ 26€ / kk 23v 7v Jatka
1500€ 751€ 11.29% 2251€ 23€ / kk 23v 8v Jatka
1500€ 849€ 11.11% 2349€ 22€ / kk 23v 9v Jatka
1500€ 949€ 11.05% 2449€ 20€ / kk 23v 10v Jatka
1500€ 867€ 9.22% 2367€ 18€ / kk 23v 11v Jatka
1500€ 957€ 9.24% 2457€ 17€ / kk 23v 12v Jatka
1500€ 1049€ 9.25% 2549€ 16€ / kk 23v 13v Jatka
1500€ 1142€ 9.26% 2642€ 16€ / kk 23v 14v Jatka
1500€ 1237€ 9.21% 2737€ 15€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
2000€ 137€ 13.14% 2137€ 178€ / kk 23v 1v Jatka
2000€ 269€ 13.15% 2269€ 95€ / kk 23v 2v Jatka
2000€ 403€ 12.69% 2403€ 67€ / kk 23v 3v Jatka
2000€ 538€ 12.64% 2538€ 53€ / kk 23v 4v Jatka
2000€ 676€ 12.59% 2676€ 45€ / kk 23v 5v Jatka
2000€ 814€ 12.48% 2814€ 39€ / kk 23v 6v Jatka
2000€ 955€ 12.4% 2955€ 35€ / kk 23v 7v Jatka
2000€ 1097€ 12.3% 3097€ 32€ / kk 23v 8v Jatka
2000€ 1240€ 12.08% 3240€ 30€ / kk 23v 9v Jatka
2000€ 1385€ 12% 3385€ 28€ / kk 23v 10v Jatka
2000€ 1201€ 9.55% 3201€ 24€ / kk 23v 11v Jatka
2000€ 1321€ 9.53% 3321€ 23€ / kk 23v 12v Jatka
2000€ 1443€ 9.52% 3443€ 22€ / kk 23v 13v Jatka
2000€ 1567€ 9.5% 3567€ 21€ / kk 23v 14v Jatka
2000€ 1451€ 8.21% 3451€ 19€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
3000€ 220€ 14.11% 3220€ 268€ / kk 23v 1v Jatka
3000€ 388€ 12.64% 3388€ 141€ / kk 23v 2v Jatka
3000€ 559€ 11.74% 3559€ 99€ / kk 23v 3v Jatka
3000€ 733€ 11.5% 3733€ 78€ / kk 23v 4v Jatka
3000€ 908€ 11.31% 3908€ 65€ / kk 23v 5v Jatka
3000€ 1087€ 11.17% 4087€ 57€ / kk 23v 6v Jatka
3000€ 1267€ 11.04% 4267€ 51€ / kk 23v 7v Jatka
3000€ 1450€ 10.93% 4450€ 46€ / kk 23v 8v Jatka
3000€ 1635€ 10.72% 4635€ 43€ / kk 23v 9v Jatka
3000€ 1823€ 10.65% 4823€ 40€ / kk 23v 10v Jatka
3000€ 1829€ 9.69% 4829€ 37€ / kk 23v 11v Jatka
3000€ 2009€ 9.65% 5009€ 35€ / kk 23v 12v Jatka
3000€ 2192€ 9.62% 5192€ 33€ / kk 23v 13v Jatka
3000€ 2379€ 9.6% 5379€ 32€ / kk 23v 14v Jatka
3000€ 2204€ 8.31% 5204€ 29€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
4000€ 258€ 12.35% 4258€ 355€ / kk 23v 1v Jatka
4000€ 463€ 11.29% 4463€ 186€ / kk 23v 2v Jatka
4000€ 671€ 10.57% 4671€ 130€ / kk 23v 3v Jatka
4000€ 882€ 10.4% 4882€ 102€ / kk 23v 4v Jatka
4000€ 1096€ 10.26% 5096€ 85€ / kk 23v 5v Jatka
4000€ 1314€ 10.16% 5314€ 74€ / kk 23v 6v Jatka
4000€ 1534€ 10.07% 5534€ 66€ / kk 23v 7v Jatka
4000€ 1758€ 9.99% 5758€ 60€ / kk 23v 8v Jatka
4000€ 1986€ 9.83% 5986€ 55€ / kk 23v 9v Jatka
4000€ 2216€ 9.78% 6216€ 52€ / kk 23v 10v Jatka
4000€ 2407€ 9.57% 6407€ 49€ / kk 23v 11v Jatka
4000€ 2647€ 9.55% 6647€ 46€ / kk 23v 12v Jatka
4000€ 2891€ 9.53% 6891€ 44€ / kk 23v 13v Jatka
4000€ 3140€ 9.51% 7140€ 43€ / kk 23v 14v Jatka
4000€ 2907€ 8.23% 6907€ 38€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
5000€ 341€ 13.08% 5341€ 445€ / kk 23v 1v Jatka
5000€ 582€ 11.35% 5582€ 233€ / kk 23v 2v Jatka
5000€ 827€ 10.42% 5827€ 162€ / kk 23v 3v Jatka
5000€ 1076€ 10.15% 6076€ 127€ / kk 23v 4v Jatka
5000€ 1329€ 9.97% 6329€ 105€ / kk 23v 5v Jatka
5000€ 1586€ 9.83% 6586€ 91€ / kk 23v 6v Jatka
5000€ 1847€ 9.72% 6847€ 82€ / kk 23v 7v Jatka
5000€ 2112€ 9.62% 7112€ 74€ / kk 23v 8v Jatka
5000€ 2381€ 9.46% 7381€ 68€ / kk 23v 9v Jatka
5000€ 2653€ 9.39% 7653€ 64€ / kk 23v 10v Jatka
5000€ 2985€ 9.5% 7985€ 60€ / kk 23v 11v Jatka
5000€ 3285€ 9.49% 8285€ 58€ / kk 23v 12v Jatka
5000€ 3590€ 9.47% 8590€ 55€ / kk 23v 13v Jatka
5000€ 3901€ 9.46% 8901€ 53€ / kk 23v 14v Jatka
5000€ 3610€ 8.18% 8610€ 48€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
6000€ 380€ 12.12% 6380€ 532€ / kk 23v 1v Jatka
6000€ 657€ 10.67% 6657€ 277€ / kk 23v 2v Jatka
6000€ 938€ 9.85% 6938€ 193€ / kk 23v 3v Jatka
6000€ 1225€ 9.64% 7225€ 151€ / kk 23v 4v Jatka
6000€ 1517€ 9.49% 7517€ 125€ / kk 23v 5v Jatka
6000€ 1813€ 9.38% 7813€ 109€ / kk 23v 6v Jatka
6000€ 2114€ 9.29% 8114€ 97€ / kk 23v 7v Jatka
6000€ 2420€ 9.21% 8420€ 88€ / kk 23v 8v Jatka
6000€ 2731€ 9.07% 8731€ 81€ / kk 23v 9v Jatka
6000€ 3046€ 9.02% 9046€ 75€ / kk 23v 10v Jatka
6000€ 3564€ 9.46% 9564€ 72€ / kk 23v 11v Jatka
6000€ 3923€ 9.45% 9923€ 69€ / kk 23v 12v Jatka
6000€ 4289€ 9.44% 10289€ 66€ / kk 23v 13v Jatka
6000€ 4662€ 9.43% 10662€ 63€ / kk 23v 14v Jatka
6000€ 4313€ 8.15% 10313€ 57€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
8000€ 456€ 10.87% 8456€ 705€ / kk 23v 1v Jatka
8000€ 805€ 9.79% 8805€ 367€ / kk 23v 2v Jatka
8000€ 1161€ 9.14% 9161€ 254€ / kk 23v 3v Jatka
8000€ 1524€ 9% 9524€ 198€ / kk 23v 4v Jatka
8000€ 1892€ 8.89% 9892€ 165€ / kk 23v 5v Jatka
8000€ 2267€ 8.81% 10267€ 143€ / kk 23v 6v Jatka
8000€ 2649€ 8.75% 10649€ 127€ / kk 23v 7v Jatka
8000€ 3037€ 8.7% 11037€ 115€ / kk 23v 8v Jatka
8000€ 3431€ 8.57% 11431€ 106€ / kk 23v 9v Jatka
8000€ 3831€ 8.54% 11831€ 99€ / kk 23v 10v Jatka
8000€ 4720€ 9.4% 12720€ 96€ / kk 23v 11v Jatka
8000€ 5199€ 9.39% 13199€ 92€ / kk 23v 12v Jatka
8000€ 5687€ 9.39% 13687€ 88€ / kk 23v 13v Jatka
8000€ 6185€ 9.39% 14185€ 84€ / kk 23v 14v Jatka
8000€ 5719€ 8.11% 13719€ 76€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
10000€ 533€ 10.14% 10533€ 878€ / kk 23v 1v Jatka
10000€ 954€ 9.28% 10954€ 456€ / kk 23v 2v Jatka
10000€ 1384€ 8.72% 11384€ 316€ / kk 23v 3v Jatka
10000€ 1822€ 8.61% 11822€ 246€ / kk 23v 4v Jatka
10000€ 2268€ 8.54% 12268€ 204€ / kk 23v 5v Jatka
10000€ 2722€ 8.48% 12722€ 177€ / kk 23v 6v Jatka
10000€ 3184€ 8.43% 13184€ 157€ / kk 23v 7v Jatka
10000€ 3654€ 8.39% 13654€ 142€ / kk 23v 8v Jatka
10000€ 4131€ 8.28% 14131€ 131€ / kk 23v 9v Jatka
10000€ 4617€ 8.26% 14617€ 122€ / kk 23v 10v Jatka
10000€ 5876€ 9.36% 15876€ 120€ / kk 23v 11v Jatka
10000€ 6475€ 9.36% 16475€ 114€ / kk 23v 12v Jatka
10000€ 7085€ 9.36% 17085€ 110€ / kk 23v 13v Jatka
10000€ 7707€ 9.36% 17707€ 105€ / kk 23v 14v Jatka
10000€ 7125€ 8.08% 17125€ 95€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
15000€ 724€ 9.16% 15724€ 1310€ / kk 23v 1v Jatka
15000€ 1326€ 8.59% 16326€ 680€ / kk 23v 2v Jatka
15000€ 1941€ 8.15% 16941€ 471€ / kk 23v 3v Jatka
15000€ 2568€ 8.1% 17568€ 366€ / kk 23v 4v Jatka
15000€ 3207€ 8.06% 18207€ 303€ / kk 23v 5v Jatka
15000€ 3858€ 8.03% 18858€ 262€ / kk 23v 6v Jatka
15000€ 4521€ 8% 19521€ 232€ / kk 23v 7v Jatka
15000€ 5195€ 7.98% 20195€ 210€ / kk 23v 8v Jatka
15000€ 5882€ 7.88% 20882€ 193€ / kk 23v 9v Jatka
15000€ 6580€ 7.87% 21580€ 180€ / kk 23v 10v Jatka
15000€ 8766€ 9.32% 23766€ 180€ / kk 23v 11v Jatka
15000€ 9664€ 9.32% 24664€ 171€ / kk 23v 12v Jatka
15000€ 10580€ 9.32% 25580€ 164€ / kk 23v 13v Jatka
15000€ 11513€ 9.32% 26513€ 158€ / kk 23v 14v Jatka
15000€ 10640€ 8.05% 25640€ 142€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
20000€ 915€ 8.67% 20915€ 1743€ / kk 23v 1v Jatka
20000€ 1699€ 8.25% 21699€ 904€ / kk 23v 2v Jatka
20000€ 2498€ 7.87% 22498€ 625€ / kk 23v 3v Jatka
20000€ 3314€ 7.84% 23314€ 486€ / kk 23v 4v Jatka
20000€ 4146€ 7.82% 24146€ 402€ / kk 23v 5v Jatka
20000€ 4994€ 7.8% 24994€ 347€ / kk 23v 6v Jatka
20000€ 5857€ 7.78% 25857€ 308€ / kk 23v 7v Jatka
20000€ 6737€ 7.77% 26737€ 279€ / kk 23v 8v Jatka
20000€ 7633€ 7.68% 27633€ 256€ / kk 23v 9v Jatka
20000€ 8544€ 7.68% 28544€ 238€ / kk 23v 10v Jatka
20000€ 11657€ 9.29% 31657€ 240€ / kk 23v 11v Jatka
20000€ 12854€ 9.3% 32854€ 228€ / kk 23v 12v Jatka
20000€ 14075€ 9.3% 34075€ 218€ / kk 23v 13v Jatka
20000€ 15320€ 9.31% 35320€ 210€ / kk 23v 14v Jatka
20000€ 14154€ 8.03% 34154€ 190€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
30000€ 1298€ 8.18% 31298€ 2608€ / kk 23v 1v Jatka
30000€ 2443€ 7.9% 32443€ 1352€ / kk 23v 2v Jatka
30000€ 3612€ 7.59% 33612€ 934€ / kk 23v 3v Jatka
30000€ 4806€ 7.58% 34806€ 725€ / kk 23v 4v Jatka
30000€ 6024€ 7.58% 36024€ 600€ / kk 23v 5v Jatka
30000€ 7265€ 7.57% 37265€ 518€ / kk 23v 6v Jatka
30000€ 8531€ 7.57% 38531€ 459€ / kk 23v 7v Jatka
30000€ 9821€ 7.56% 39821€ 415€ / kk 23v 8v Jatka
30000€ 11134€ 7.48% 41134€ 381€ / kk 23v 9v Jatka
30000€ 12471€ 7.49% 42471€ 354€ / kk 23v 10v Jatka
30000€ 17438€ 9.27% 47438€ 359€ / kk 23v 11v Jatka
30000€ 19234€ 9.28% 49234€ 342€ / kk 23v 12v Jatka
30000€ 21065€ 9.28% 51065€ 327€ / kk 23v 13v Jatka
30000€ 22932€ 9.29% 52932€ 315€ / kk 23v 14v Jatka
30000€ 21184€ 8.02% 51184€ 284€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
40000€ 1681€ 7.94% 41681€ 3473€ / kk 23v 1v Jatka
40000€ 3187€ 7.73% 43187€ 1799€ / kk 23v 2v Jatka
40000€ 4726€ 7.45% 44726€ 1242€ / kk 23v 3v Jatka
40000€ 6298€ 7.46% 46298€ 965€ / kk 23v 4v Jatka
40000€ 7902€ 7.46% 47902€ 798€ / kk 23v 5v Jatka
40000€ 9537€ 7.46% 49537€ 688€ / kk 23v 6v Jatka
40000€ 11205€ 7.46% 51205€ 610€ / kk 23v 7v Jatka
40000€ 12904€ 7.46% 52904€ 551€ / kk 23v 8v Jatka
40000€ 14635€ 7.38% 54635€ 506€ / kk 23v 9v Jatka
40000€ 23361€ 10.26% 63361€ 528€ / kk 23v 10v Jatka
40000€ 23219€ 9.26% 63219€ 479€ / kk 23v 11v Jatka
40000€ 25613€ 9.27% 65613€ 456€ / kk 23v 12v Jatka
40000€ 28055€ 9.28% 68055€ 436€ / kk 23v 13v Jatka
40000€ 30544€ 9.28% 70544€ 420€ / kk 23v 14v Jatka
40000€ 28214€ 8.01% 68214€ 379€ / kk 23v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
50000€ 2063€ 7.8% 52063€ 4339€ / kk 23v 1v Jatka
50000€ 3932€ 7.63% 53932€ 2247€ / kk 23v 2v Jatka
50000€ 5841€ 7.36% 55841€ 1551€ / kk 23v 3v Jatka
50000€ 7790€ 7.38% 57790€ 1204€ / kk 23v 4v Jatka
50000€ 9779€ 7.39% 59779€ 996€ / kk 23v 5v Jatka
50000€ 11809€ 7.39% 61809€ 858€ / kk 23v 6v Jatka
50000€ 13879€ 7.39% 63879€ 760€ / kk 23v 7v Jatka
50000€ 15988€ 7.39% 65988€ 687€ / kk 23v 8v Jatka
50000€ 18137€ 7.32% 68137€ 631€ / kk 23v 9v Jatka
50000€ 20324€ 7.33% 70324€ 586€ / kk 23v 10v Jatka
50000€ 29000€ 9.25% 79000€ 598€ / kk 23v 11v Jatka
50000€ 31993€ 9.26% 81993€ 569€ / kk 23v 12v Jatka
50000€ 35045€ 9.27% 85045€ 545€ / kk 23v 13v Jatka
50000€ 38157€ 9.28% 88157€ 525€ / kk 23v 14v Jatka
50000€ 35243€ 8% 85243€ 474€ / kk 23v 15v Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista banknorwegian.fi-sivulta.

Lainapaikkaan liittyvät uutiset

Korotonta luottoa jopa 6 viikkoa Bank Norwegianin luottokortilla

Joko teit vertailun tai kilpailutuksen?
Vertaa lainoja

Siirry alkuun