Bank Norwegian

Bank Norwegian lainat 1000-60000€ • Kokemuksia

144.7
14 kokemusta
Lainan määrä: 1000 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 23-100 vuotta
Vuosikorko: 5% - 23%

Parhaat edut

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Halpa
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään 23-100 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Bank Norwegian pikalainan kulut vaihtelevat henkilökohtaisesti
 • Avausmaksu 45 / 95 €
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kk
 • Henkilökohtainen vuosikorko 4,99% - 22,49%
Bank Norwegian logo

Bank Norwegianista voi saada 1000 eurosta 60000 euron suuruisia lainoja. Lainanhakijalta edellytetään vähintään 23-vuoden ikää ja luottotietojen kunnossa olemista. Bank Norwegian tarjoaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan.

Bank Norwegian on monipuolinen nettipankki

Banknorwegian.fi on nettipankki, joka tarjoaa talletus- ja lainatuotteita verkon kautta yksityisille ihmisille. Bank Norwegian toimii vain verkossa ja sen tarkoituksena on tarjota kilpailukykyisiä tuotteita asiakkailleen. Bank Norwegian AS on tytäryhtiö, jonka omistaa Norwegian Finans Holding ASA. Norjalainen Bank Norwegian toimii Norjan rahoitustoimintaa koskevien määräysten mukaisesti. Bank Norwegianin myöntää 1000€-60000€ lainoja. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Kun mukana on rinnakkaishakija, niin myönnetty lainasumma on yleensä isompi ja korkotarjous parempi. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen myös luottokortteja, joten lainatuotteiden valikoima on jo varsin laaja.

Bank Norwegian laina

Bank Norwegian lainaa rahaa ja ottaa talletuksia vastaan netissä

Bank Norwegian lainaa rahaa yli 23-vuotiaille suomalaisille. Lainan hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta. Lisäksi vaaditaan, että asiakkaalla ei ole ollenkaan maksuhäiriöitä. Asiakkaan luottokelpoisuutta kartoitetaan myös ennen lainan myöntämistä. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi tehdä myös kokonaan kännykällä. Bank Norwegian myöntää lainoja, joissa korko on aina henkilökohtainen, mutta kuitenkin 4,99%-22,49%. Bank Norwegianin lainoissa on pienet perustamiskulut, vain 45€ tai 95€, lainasummasta riippuen. Tilinhoitomaksu on 5€ kuukaudessa. Lainan voi myös maksaa takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä kuluja. Lainan eräpäivä on aina kuukauden 15. päivä, eikä sitä voi muuttaa. Bank Norwegianin lainoissa ei vielä tällä hetkellä ole mahdollista saada maksuvapaita kuukausia. Lainan takaisinmaksuaikaa voi kuitenkin muuttaa, jos haluaa lainanmaksuun joustoa. Bank Norwegian avaa lainojen lisäksi myös talletustilejä. Talletuskorko on tällä hetkellä 1,75% ja tililtä voi nostaa vapaasti rahaa. Bank Norwegian tarjoaa lainaa nopeasti tilille ilman ylimääräisiä asiakastapaamisia. Lainan hakeminen on nopea prosessi ja rahat ovat äkkiä tilillä käytössä. Klikkaa laina netistä suoraan tilille helposti ja vaivattomasti.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi tehdä myös kokonaan kännykällä.

Yhdistä pikalainat yhdeksi Bank Norwegianin lainaksi

Pikalainoista ja pienistä lainoista kertyy äkkiä suuria lainasummia ja isoja maksueriä. Bank Norwegian kannustaa asiakkaitaan yhdistämään pienet lainat yhdeksi isommaksi kulutusluotoksi, jota voi maksaa takaisin itselle sopivalla summalla kuukaudessa. Maksuvaikeudet voi välttää, kun laina-asiat yksinkertaistuvat ja lainalla on selkeä maksusuunnitelma. Pikavipeissä kulut voivat nousta huomaamatta suuriksi, jos niitä otetaan toinen sieltä ja toinen täältä -periaatteella. Yksi selkeä laina on yleensä helppo hoitaa. Lainan maksusuunnitelmaa voi myös seurata netissä ja siihen voi hakea halutessaan muutoksia. Voit myös hakea jo olemassaolevaan Bank Norwegian lainaan lainankorotusta, jos tarvitset lisärahoitusta.

Yhdistä lainat Bank Norwegianin avulla

Yksi selkeä laina on yleensä helppo hoitaa. Lainan maksusuunnitelmaa voi myös seurata netissä ja siihen voi hakea halutessaan muutoksia.

 

 

Bank Norwegian lyhyesti

 • Norjalainen luotettava rahoitusalan yritys, joka toimii kaikissa Pohjoismaissa
 • Välittää eri pankkien ja rahoituslaitosten lainoja ja kulutusluottoja
 • Bank Norwegianin kautta voi hakea 1000-50000 euron lainoja ja luottoja
 • Hakijan täytyy olla yli 23-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 3 vuotta

Bank Norwegian - helppo tapa hakea lainaa netistä

Lainan hakeminen

Bank Norwegian on luotettava pankki netissä, mistä saa monenlaisia lainapalveluita. Lainaa voi hakea 1000-50000 euron summia. Lainan helppo haku on kenties tärkein asia, mitä asiakkaat odottavat netissä toimivilta luotonantajilta. Bank Norwegian on hoitanut myös tämän osan mallikkaasti. Lainan hakeminen on yksinkertainen prosessi ja hakemuksesta on karsittu kaikki ylimääräinen pois. Selkeä lainahakemus ja nopea lainatarjous takaavat sen, että molemmat, asiakas ja pankki ovat tyytyväisiä. 

Lainan hakeminen mielletään edelleen usein hankalaksi ja vaivalloiseksi, mutta netin luotonantajat ovat onneksi muuttaneet tätä käsitystä. Lainaprosessi on nopea ja lainahakemus on helppo täyttää, vaikka lainahakemusta olisi täyttämässä ensimmäistä kertaa. Bank Norwegianin lainan hakemiseen tarvitaan usein mukaan liitteenä palkkatodistus tai todistusta viimeaikaisista tuloista. Hakemuksen liitteet voi Bank Norwegianille lähettää sähköpostilla, joten lainan saaminen ei viivästy kirjepostin lähettämisen vuoksi. Bank Norwegian lainahakemus käsitellään 0-2 päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä ja rahat tulevat tilille 1-2 pankkipäivän sisällä tästä. Lainan siirtämisestä tilille ilmoitetaan vielä asiakkaalle sähköpostilla.  

Näin yksinkertaista lainan hakeminen on Bank Norwegianin sivuilla: 

Mitä tarvitaan lainan hakemiseen?

Bank Norwegian lainaa varten tarvitaan toimivat nettipankkitunnukset, sähköpostiosoite ja hakemuksen täyttämiseen tietokone, läppäri tai kännykkä. Sähköinen lainan hakeminen onnistuu helposti, olitpa sitten missä päin maailmaa vain. Lainahakemuksen voi myös täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa, joten lainan hakeminen ei ole enää kiinni ajasta tai paikasta. Rahantarvetta tai käyttökohdetta ei tarvitse eritellä Bank Norwegianille, joten asiakas päättää vapaasti mihin rahansa käyttää.

Netti on vapauttanut ja helpottanut lainan hakemista huomattavasti, joten äkillinen rahantarve ei enää aiheuta päänvaivaa, koska lainan saa myös nopeasti käyttöön. Lainantarjoajat kertovat myös selkeästi sivuillaan ehdot lainan saamiselle.

 

Kuka voi saada Bank Norwegian lainan?

Bank Norwegian on määrittänyt lainoilleen 23-vuoden ikärajan. Lisäksi asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriöitä. Bank Norwegian lainat sopivat Suomessa pidempään asuneille, koska asiakkaan on pitänyt olla Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Kun ehdot täyttyvät, asiakkalle tehdään vielä lainahakemuksen perusteella luottokelpoisuuskartoitus ja jos kaikki ehdot täyttyvät, asiakas saa pian Bank Norwegianin lainatarjouksen. Omia mahdollisuuksia lainansaantiin voi parantaa hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Seuraavassa kappaleessa lisää tästä.

Bank Norwegian laina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Suosituksena on, että isompia lainoja varten lainaa kannattaa hakea aina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Bank Norwegianin lainat alkavat 1000 eurosta, joka voidaan jo laskea isoksi lainaksi, joten rinnakkaishakija kannattaa käytännössä aina. Asiakkaalla on rinnakkaishakijan kanssa:

1. Parempi mahdollisuus saada lainaa
2. Mahdollisuus kilpailukykyisempään lainatarjoukseen

Lainan hakeminen yhteislainaajan kanssa


Lainahakemus on helppo tehdä, vaikka lainassa olisi mukana rinnakkaishakija. Rinnakkaishakijan tiedot lisätään lainahakemukseen samoin kuin päähakijankin. Lainatarjouksen hyväksymistä varten asiakkaan sähköpostiin tulee viesti, missä on linkki, mistä rinnakkaishakija voi omilla verkkopankkitunnuksillaan hyväksyä lainan. Yhteisiä lainoja kannattaa suosia varsinkin jos asuu avo- tai avioliitossa toisen henkilön kanssa tai jos joku sukulainen tai ystävä on lainanottoa ajatellen luotettava kumppani. 

Yhteisiä lainoja kannattaa suosia varsinkin jos asuu avo- tai avioliitossa toisen henkilön kanssa.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortin hakeminen

Bank Norwegian luottokortti on uusi ja pitkään odotettu lainatuote. Bank Norwegian luottokortti voidaan myöntää yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Bank Norwegian luottokortilla asiakas saa korotonta lainaa jopa 6 viikoksi. Luottokortin maksimi luottoraja on 10000 euroa, mutta korttia voi hakea myös pienemmällä luottorajalla.

Bank Norwegian luottokortissa ei ole ollenkaan vuosimaksua, joten kortti on todella edullinen, jos muistaa maksaa luoton pois ajallaan. Bank Norwegian ei veloita ulkomailla tehdyistä käteisnostoista erikseen, joten kortti on erittäin hyvä valinta ulkomaanmatkalle. Bank Norwegian kortissa on myös se etu, että tunnusluvun saa päättää itse. Itse valittu tunnusluku on helpompi muistaa alusta lähtien, joten kortin käyttöönotto on miellyttävää.

Bank Norwegian ei veloita ulkomailla tehdyistä käteisnostoista erikseen, joten kortti on erittäin hyvä valinta ulkomaanmatkalle.

Lähde: Bank Norwegian

CashPoints -pisteet ostoksista

Bonuksena Bank Norwegian tarjoaa luottokortilla tehdyistä ostoksista 1% CashPoints -pisteitä. CashPoints -pisteillä voi maksaa myöhemmin kokonaan tai osittain Bank Norwegianin lentoja. Myös Bank Norwegianin lennoista saa CashPoints -pisteitä. LowFare lentolipuista saa CashPoints -pisteitä 5 % ja Flex lipuista peräti 20%. Mikäli matkan ostaa Bank Norwegian kortilla tarjoaa yritys asiakkaalle myös ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutusturvan. Bank Norwegian luottokortti onkin ehdoton valinta matkailevalle asiakkaalle. Bank Norwegian kortin käytössä oleva korko on suhteellisen korkea: todellinen vuosikorko on 21,92%. Bank Norwegian korttia käytettäessä kannattaakin huolehtia, että luottokortin lasku tulee ajallaan maksettua.  

Bank Norwegian luottokortilla lentopisteitä

Bank Norwegian tarjoaa luottokortilla tehdyistä ostoksista CashPoints -pisteitä. Pisteillä voi maksaa Bank Norwegianin lentoja.

Huomautusmaksu 5€, viivästyskorko 7%

Bank Norwegian yhteystiedot

Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norway

Puhelin: 07532 66 200
Avoinna: ma-pe 11-17

Bank Norwegian lainalaskuri - Valitse laina

Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1000€ 49€ 9.3% 1049€ 87€ / kk 23v 1v
1000€ 96€ 9.34% 1096€ 46€ / kk 23v 2v
1000€ 145€ 9.14% 1145€ 32€ / kk 23v 3v
1000€ 194€ 9.16% 1194€ 25€ / kk 23v 4v
1000€ 245€ 9.2% 1245€ 21€ / kk 23v 5v
1000€ 297€ 9.22% 1297€ 18€ / kk 23v 6v
1000€ 351€ 9.25% 1351€ 16€ / kk 23v 7v
1000€ 406€ 9.27% 1406€ 15€ / kk 23v 8v
1000€ 462€ 9.19% 1462€ 14€ / kk 23v 9v
1000€ 519€ 9.2% 1519€ 13€ / kk 23v 10v
1000€ 578€ 9.22% 1578€ 12€ / kk 23v 11v
1000€ 638€ 9.24% 1638€ 11€ / kk 23v 12v
1000€ 699€ 9.25% 1699€ 11€ / kk 23v 13v
1000€ 761€ 9.25% 1761€ 10€ / kk 23v 14v
1000€ 825€ 9.21% 1825€ 10€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1500€ 74€ 9.36% 1574€ 131€ / kk 23v 1v
1500€ 144€ 9.34% 1644€ 69€ / kk 23v 2v
1500€ 217€ 9.12% 1717€ 48€ / kk 23v 3v
1500€ 291€ 9.16% 1791€ 37€ / kk 23v 4v
1500€ 368€ 9.22% 1868€ 31€ / kk 23v 5v
1500€ 446€ 9.23% 1946€ 27€ / kk 23v 6v
1500€ 527€ 9.26% 2027€ 24€ / kk 23v 7v
1500€ 609€ 9.27% 2109€ 22€ / kk 23v 8v
1500€ 693€ 9.19% 2193€ 20€ / kk 23v 9v
1500€ 779€ 9.21% 2279€ 19€ / kk 23v 10v
1500€ 867€ 9.22% 2367€ 18€ / kk 23v 11v
1500€ 957€ 9.24% 2457€ 17€ / kk 23v 12v
1500€ 1049€ 9.25% 2549€ 16€ / kk 23v 13v
1500€ 1142€ 9.26% 2642€ 16€ / kk 23v 14v
1500€ 1237€ 9.21% 2737€ 15€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
2000€ 144€ 13.84% 2144€ 179€ / kk 23v 1v
2000€ 238€ 11.61% 2238€ 93€ / kk 23v 2v
2000€ 334€ 10.52% 2334€ 65€ / kk 23v 3v
2000€ 434€ 10.23% 2434€ 51€ / kk 23v 4v
2000€ 535€ 10.03% 2535€ 42€ / kk 23v 5v
2000€ 640€ 9.91% 2640€ 37€ / kk 23v 6v
2000€ 747€ 9.82% 2747€ 33€ / kk 23v 7v
2000€ 857€ 9.76% 2857€ 30€ / kk 23v 8v
2000€ 969€ 9.61% 2969€ 27€ / kk 23v 9v
2000€ 1084€ 9.58% 3084€ 26€ / kk 23v 10v
2000€ 1201€ 9.55% 3201€ 24€ / kk 23v 11v
2000€ 1321€ 9.53% 3321€ 23€ / kk 23v 12v
2000€ 1443€ 9.52% 3443€ 22€ / kk 23v 13v
2000€ 1567€ 9.5% 3567€ 21€ / kk 23v 14v
2000€ 1451€ 8.21% 3451€ 19€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
3000€ 243€ 15.65% 3243€ 270€ / kk 23v 1v
3000€ 384€ 12.51% 3384€ 141€ / kk 23v 2v
3000€ 529€ 11.11% 3529€ 98€ / kk 23v 3v
3000€ 678€ 10.65% 3678€ 77€ / kk 23v 4v
3000€ 831€ 10.37% 3831€ 64€ / kk 23v 5v
3000€ 987€ 10.18% 3987€ 55€ / kk 23v 6v
3000€ 1148€ 10.05% 4148€ 49€ / kk 23v 7v
3000€ 1313€ 9.95% 4313€ 45€ / kk 23v 8v
3000€ 1481€ 9.78% 4481€ 41€ / kk 23v 9v
3000€ 1653€ 9.73% 4653€ 39€ / kk 23v 10v
3000€ 1829€ 9.69% 4829€ 37€ / kk 23v 11v
3000€ 2009€ 9.65% 5009€ 35€ / kk 23v 12v
3000€ 2192€ 9.62% 5192€ 33€ / kk 23v 13v
3000€ 2379€ 9.6% 5379€ 32€ / kk 23v 14v
3000€ 2204€ 8.31% 5204€ 29€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
4000€ 292€ 14.04% 4292€ 358€ / kk 23v 1v
4000€ 480€ 11.71% 4480€ 187€ / kk 23v 2v
4000€ 673€ 10.6% 4673€ 130€ / kk 23v 3v
4000€ 872€ 10.28% 4872€ 102€ / kk 23v 4v
4000€ 1076€ 10.08% 5076€ 85€ / kk 23v 5v
4000€ 1285€ 9.95% 5285€ 73€ / kk 23v 6v
4000€ 1499€ 9.85% 5499€ 65€ / kk 23v 7v
4000€ 1719€ 9.78% 5719€ 60€ / kk 23v 8v
4000€ 1943€ 9.63% 5943€ 55€ / kk 23v 9v
4000€ 2173€ 9.6% 6173€ 51€ / kk 23v 10v
4000€ 2407€ 9.57% 6407€ 49€ / kk 23v 11v
4000€ 2647€ 9.55% 6647€ 46€ / kk 23v 12v
4000€ 2891€ 9.53% 6891€ 44€ / kk 23v 13v
4000€ 3140€ 9.51% 7140€ 43€ / kk 23v 14v
4000€ 2907€ 8.23% 6907€ 38€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
5000€ 342€ 13.12% 5342€ 445€ / kk 23v 1v
5000€ 577€ 11.26% 5577€ 232€ / kk 23v 2v
5000€ 818€ 10.31% 5818€ 162€ / kk 23v 3v
5000€ 1066€ 10.06% 6066€ 126€ / kk 23v 4v
5000€ 1321€ 9.91% 6321€ 105€ / kk 23v 5v
5000€ 1582€ 9.8% 6582€ 91€ / kk 23v 6v
5000€ 1850€ 9.73% 6850€ 82€ / kk 23v 7v
5000€ 2125€ 9.68% 7125€ 74€ / kk 23v 8v
5000€ 2405€ 9.55% 7405€ 69€ / kk 23v 9v
5000€ 2692€ 9.52% 7692€ 64€ / kk 23v 10v
5000€ 2985€ 9.5% 7985€ 60€ / kk 23v 11v
5000€ 3285€ 9.49% 8285€ 58€ / kk 23v 12v
5000€ 3590€ 9.47% 8590€ 55€ / kk 23v 13v
5000€ 3901€ 9.46% 8901€ 53€ / kk 23v 14v
5000€ 3610€ 8.18% 8610€ 48€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
6000€ 391€ 12.48% 6391€ 533€ / kk 23v 1v
6000€ 673€ 10.94% 6673€ 278€ / kk 23v 2v
6000€ 963€ 10.11% 6963€ 193€ / kk 23v 3v
6000€ 1261€ 9.92% 7261€ 151€ / kk 23v 4v
6000€ 1566€ 9.79% 7566€ 126€ / kk 23v 5v
6000€ 1880€ 9.71% 7880€ 109€ / kk 23v 6v
6000€ 2201€ 9.65% 8201€ 98€ / kk 23v 7v
6000€ 2531€ 9.61% 8531€ 89€ / kk 23v 8v
6000€ 2867€ 9.49% 8867€ 82€ / kk 23v 9v
6000€ 3212€ 9.47% 9212€ 77€ / kk 23v 10v
6000€ 3564€ 9.46% 9564€ 72€ / kk 23v 11v
6000€ 3923€ 9.45% 9923€ 69€ / kk 23v 12v
6000€ 4289€ 9.44% 10289€ 66€ / kk 23v 13v
6000€ 4662€ 9.43% 10662€ 63€ / kk 23v 14v
6000€ 4313€ 8.15% 10313€ 57€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
8000€ 490€ 11.7% 8490€ 708€ / kk 23v 1v
8000€ 866€ 10.55% 8866€ 369€ / kk 23v 2v
8000€ 1252€ 9.86% 9252€ 257€ / kk 23v 3v
8000€ 1649€ 9.73% 9649€ 201€ / kk 23v 4v
8000€ 2057€ 9.65% 10057€ 168€ / kk 23v 5v
8000€ 2475€ 9.59% 10475€ 145€ / kk 23v 6v
8000€ 2903€ 9.55% 10903€ 130€ / kk 23v 7v
8000€ 3342€ 9.52% 11342€ 118€ / kk 23v 8v
8000€ 3791€ 9.41% 11791€ 109€ / kk 23v 9v
8000€ 4251€ 9.41% 12251€ 102€ / kk 23v 10v
8000€ 4720€ 9.4% 12720€ 96€ / kk 23v 11v
8000€ 5199€ 9.39% 13199€ 92€ / kk 23v 12v
8000€ 5687€ 9.39% 13687€ 88€ / kk 23v 13v
8000€ 6185€ 9.39% 14185€ 84€ / kk 23v 14v
8000€ 5719€ 8.11% 13719€ 76€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
10000€ 589€ 11.24% 10589€ 882€ / kk 23v 1v
10000€ 1058€ 10.31% 11058€ 461€ / kk 23v 2v
10000€ 1541€ 9.71% 11541€ 321€ / kk 23v 3v
10000€ 2038€ 9.62% 12038€ 251€ / kk 23v 4v
10000€ 2547€ 9.56% 12547€ 209€ / kk 23v 5v
10000€ 3070€ 9.52% 13070€ 182€ / kk 23v 6v
10000€ 3606€ 9.5% 13606€ 162€ / kk 23v 7v
10000€ 4154€ 9.47% 14154€ 147€ / kk 23v 8v
10000€ 4716€ 9.37% 14716€ 136€ / kk 23v 9v
10000€ 5290€ 9.37% 15290€ 127€ / kk 23v 10v
10000€ 5876€ 9.36% 15876€ 120€ / kk 23v 11v
10000€ 6475€ 9.36% 16475€ 114€ / kk 23v 12v
10000€ 7085€ 9.36% 17085€ 110€ / kk 23v 13v
10000€ 7707€ 9.36% 17707€ 105€ / kk 23v 14v
10000€ 7125€ 8.08% 17125€ 95€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
15000€ 835€ 10.6% 15835€ 1320€ / kk 23v 1v
15000€ 1540€ 10% 16540€ 689€ / kk 23v 2v
15000€ 2264€ 9.51% 17264€ 480€ / kk 23v 3v
15000€ 3009€ 9.47% 18009€ 375€ / kk 23v 4v
15000€ 3773€ 9.44% 18773€ 313€ / kk 23v 5v
15000€ 4557€ 9.43% 19557€ 272€ / kk 23v 6v
15000€ 5361€ 9.42% 20361€ 242€ / kk 23v 7v
15000€ 6184€ 9.41% 21184€ 221€ / kk 23v 8v
15000€ 7026€ 9.31% 22026€ 204€ / kk 23v 9v
15000€ 7887€ 9.31% 22887€ 191€ / kk 23v 10v
15000€ 8766€ 9.32% 23766€ 180€ / kk 23v 11v
15000€ 9664€ 9.32% 24664€ 171€ / kk 23v 12v
15000€ 10580€ 9.32% 25580€ 164€ / kk 23v 13v
15000€ 11513€ 9.32% 26513€ 158€ / kk 23v 14v
15000€ 10640€ 8.05% 25640€ 142€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
20000€ 1082€ 10.3% 21082€ 1757€ / kk 23v 1v
20000€ 2021€ 9.84% 22021€ 918€ / kk 23v 2v
20000€ 2987€ 9.41% 22987€ 639€ / kk 23v 3v
20000€ 3980€ 9.4% 23980€ 500€ / kk 23v 4v
20000€ 4999€ 9.39% 24999€ 417€ / kk 23v 5v
20000€ 6045€ 9.38% 26045€ 362€ / kk 23v 6v
20000€ 7116€ 9.38% 27116€ 323€ / kk 23v 7v
20000€ 8213€ 9.37% 28213€ 294€ / kk 23v 8v
20000€ 9336€ 9.28% 29336€ 272€ / kk 23v 9v
20000€ 10484€ 9.29% 30484€ 254€ / kk 23v 10v
20000€ 11657€ 9.29% 31657€ 240€ / kk 23v 11v
20000€ 12854€ 9.3% 32854€ 228€ / kk 23v 12v
20000€ 14075€ 9.3% 34075€ 218€ / kk 23v 13v
20000€ 15320€ 9.31% 35320€ 210€ / kk 23v 14v
20000€ 14154€ 8.03% 34154€ 190€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
30000€ 1576€ 9.99% 31576€ 2631€ / kk 23v 1v
30000€ 2985€ 9.68% 32985€ 1374€ / kk 23v 2v
30000€ 4434€ 9.31% 34434€ 957€ / kk 23v 3v
30000€ 5923€ 9.32% 35923€ 748€ / kk 23v 4v
30000€ 7451€ 9.33% 37451€ 624€ / kk 23v 5v
30000€ 9019€ 9.33% 39019€ 542€ / kk 23v 6v
30000€ 10627€ 9.34% 40627€ 484€ / kk 23v 7v
30000€ 12273€ 9.34% 42273€ 440€ / kk 23v 8v
30000€ 13957€ 9.25% 43957€ 407€ / kk 23v 9v
30000€ 15679€ 9.26% 45679€ 381€ / kk 23v 10v
30000€ 17438€ 9.27% 47438€ 359€ / kk 23v 11v
30000€ 19234€ 9.28% 49234€ 342€ / kk 23v 12v
30000€ 21065€ 9.28% 51065€ 327€ / kk 23v 13v
30000€ 22932€ 9.29% 52932€ 315€ / kk 23v 14v
30000€ 21184€ 8.02% 51184€ 284€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
40000€ 2069€ 9.83% 42069€ 3506€ / kk 23v 1v
40000€ 3948€ 9.6% 43948€ 1831€ / kk 23v 2v
40000€ 5880€ 9.26% 45880€ 1274€ / kk 23v 3v
40000€ 7865€ 9.28% 47865€ 997€ / kk 23v 4v
40000€ 9903€ 9.3% 49903€ 832€ / kk 23v 5v
40000€ 11994€ 9.31% 51994€ 722€ / kk 23v 6v
40000€ 14137€ 9.32% 54137€ 644€ / kk 23v 7v
40000€ 16332€ 9.32% 56332€ 587€ / kk 23v 8v
40000€ 18577€ 9.24% 58577€ 542€ / kk 23v 9v
40000€ 28471€ 12.31% 68471€ 571€ / kk 23v 10v
40000€ 23219€ 9.26% 63219€ 479€ / kk 23v 11v
40000€ 25613€ 9.27% 65613€ 456€ / kk 23v 12v
40000€ 28055€ 9.28% 68055€ 436€ / kk 23v 13v
40000€ 30544€ 9.28% 70544€ 420€ / kk 23v 14v
40000€ 28214€ 8.01% 68214€ 379€ / kk 23v 15v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
50000€ 2563€ 9.74% 52563€ 4380€ / kk 23v 1v
50000€ 4911€ 9.56% 54911€ 2288€ / kk 23v 2v
50000€ 7326€ 9.23% 57326€ 1592€ / kk 23v 3v
50000€ 9808€ 9.26% 59808€ 1246€ / kk 23v 4v
50000€ 12356€ 9.28% 62356€ 1039€ / kk 23v 5v
50000€ 14969€ 9.29% 64969€ 902€ / kk 23v 6v
50000€ 17648€ 9.3% 67648€ 805€ / kk 23v 7v
50000€ 20391€ 9.31% 70391€ 733€ / kk 23v 8v
50000€ 23198€ 9.23% 73198€ 678€ / kk 23v 9v
50000€ 26068€ 9.24% 76068€ 634€ / kk 23v 10v
50000€ 29000€ 9.25% 79000€ 598€ / kk 23v 11v
50000€ 31993€ 9.26% 81993€ 569€ / kk 23v 12v
50000€ 35045€ 9.27% 85045€ 545€ / kk 23v 13v
50000€ 38157€ 9.28% 88157€ 525€ / kk 23v 14v
50000€ 35243€ 8% 85243€ 474€ / kk 23v 15v

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista banknorwegian.fi-sivulta.

Lainapaikkaan liittyvät uutiset

Korotonta luottoa jopa 6 viikkoa Bank Norwegianin luottokortilla

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa

Kokemuksia ja kommentteja

Hyvä on5
Minun kokemus Bank Norwegianista on kyllä tosi hyvä. Saisipa heiltä normaalit pankkipalvelut, niin siirtyisin heti kokonaisuudessaan heille. Olen yhdistänyt pienet lainat yhdeksi isommaksi Bank Norwegian lainaksi, minkä lisäksi käytän heidän luottokorttia. Luottokortissa on korkea noin 20% korko, joten sen vuoksi lyhennän lainaa aina sillä tavalla ettei korkoa tule eli maksan 45 päivän kuluessa lainan pois. Käytännössä tällä tavalla käytettynä Bank Norwegian luottokortin käyttö on ilmaista ja saa 45 päivää ilmaista rahaa käyttöön jatkuvasti. \r\n\r\nLainan haussa sain kilpailukykyisen koron ja kulut vähenivät. Myös lainan maksu helpottui, kun on yksi tilinumero, vastaanottaja ja viitinumero, johon lainaa lyhennellä. Kun en lainanhakutilanteessa ollut varma mitä liitteitä tarttee lähettää, niin asiakaspalvelu pelasi nopeasti ja lainapäätös tuli sitten jo samana päivänä.
Tyytyväinen4
Bank Norwegian luottokortti on ilmainen eli siinä ei ole mitään kuukausi- tai vuosimaksua. Lisäksi ostoksista saa 1% Cashpoint-pisteitä, jotka voi käyttään lentoihin. Itselle hyödyllinen, mutta korko on korkea, yli 20%, joten ennen luoton korolle menemistä lyhennän aina tilin nolliin. Loistava kortti lukuunottamatta isoa korkoa!
JP4
Norwegian laina tuli nopeasti ja oli kohtuullisen hintainen verrattuna moniin muihin lainapalveluihin. Voin suositella, jos tarvitsee saada nopeasti rahaa ilman takaajia.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun