Autoluotto

Autoluotto

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 100 - 60000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 50%

Parhaat edut

  • Vakuudeton autolaina
  • Lainaa autoon jopa 50000€
  • Autoa ei tarvitse kiinnittää lainaan
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

  • Avausmaksu 0-150€*
  • Tilinhoitomaksu 5€/kk*
  • Esimerkkikorko 9,5%*
  • *)Lainan kulut ovat määräytyvät lainakohtaisesti ja voivat poiketa olennaisesti esimerkeistä.
Autoluotto logo

Autoluotto.fi nettisivujen kautta voi kilpailuttaa pienet ja suuret vakuudettomat autolainat. Lainasummat voivat olla 100 euron ja 60 000 euron välillä ja maksuaika 1-15 vuotta. Autoluotto.fi sivusto tekee yhteistyötä yli 15 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joista se etsii parhaan ja edullisimman lainan juuri asiakkaan tarpeita varten.

Autoluotto.fi lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainan korot ja kulut määräytyvät lainapaikan ja hakijan mukaan, joten niitä ei voi tässä eritellä muuten kuin suurpiirteisesti. Pienemmissä, esimerkiksi alle 3000 euron, lainoissa ei välttämättä vaadita tuloja tai mitään tulotasoa, mutta sitä suuremmissa lainoissa vaaditaan säännölliset tulot. Hakijan maksukyky kartoitetaan, mikä vaikuttaa lainasummaan sekä korkokuluihin.

Autolainaa ilman autoliikettä

Autoluotto.fi vakuudeton autolaina netistä vapauttaa kuluttajan ostamaan autonsa muualta kuin liikkeestä. Samalla se vapauttaa myös liikkeen tarjoamasta rahoitusvaihtoehdosta. Hakemalla itse suoraan vakuudettoman autolainan voit tietysti myös ostaa autosi suoraan yksityisiltä kuluttajilta. Tällöin auton arvo ei ole vakuutena autolainassa, kuten useimmissa autoliikkeiden kautta haetuissa rahoitusmalleissa.

Yli 3000 euron autolainaa kannattaa, mikäli mahdollista, hakea yhdessä toisen hakijan kanssa, esimerkiksi puolison kanssa. Tällöin maksajia on enemmän ja täten myös lainasumma on mahdollista saada suuremmaksi ja lainan kulut huokeammiksi.

Autoluotto.fi on lainankilpailuttaja

Autoluotto.fi on suomalaisen LVS Brokers Oy:n lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa 15 eri lainapaikkaa asiakkaan puolesta. Palvelu on ilmainen eikä se vaikuta lainojen hintoihin ja suosi mitään lainaa erityisesti, ainoastaan säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa lainanhaussa. LVS Brokersin muita vastaavia sivustoja ja palveluita ovat MatkaLaina ja Omalaina.

Perintä ja maksumuistutuskulut riippuvat lainanantajasta.

Autoluotto yhteystiedot

LVS Brokers Oy
2521965-8
Jaakonkatu 3 B 7. krs
00100 Helsinki
Postiosoite:
PL 644
00101 Helsinki

asiakaspalvelu(ät)matkalaina.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista autoluotto.fi/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun