American Express Green Card

American Express Green Card esittely • Edut & ehdot

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Hintaan sisältyy rinnakkaiskortti
  • Membership Rewards -ohjelma
  • Matkaturva
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Vuosimaksu 70 euroa
  • Koko lasku tulee maksaa yhdessä osassa

Kulut

  • Vuosimaksu 70€
  • Käteisnostomaksu on 4 % nostetusta käteissummasta, kuitenkin vähintään 4,25 euroa
  • Nostot muussa valuutassa kuin euroissa: viitevaihtokurssi, johon lisätään 2,2 %
American Express Green Card logo

American Express Green Card

American Express Green Card on maksuaikakortti, jonka vuosimaksu on 70 euroa. Hintaan sisältyy myös yksi rinnakkaiskortti. Kortista ei mene käsittelykuluja, jos lasku maksetaan eräpäivänä kokonaisuudessaan pois. American Express Green Card -kortissa ei ole ennalta määritettyä käyttörajaa. American Express Green Card ei ole luottokortti, joten kortissa ei ole luottorajaa. Maksuaikakortin maksun myöhästymisestä peritään viivästyskorkoa, joka on Euroopan keskuspankin viitekorko + 7% -yksikköä. Maksuaikakortin lasku tulee asiakkaalle kuukausittain, jos korttia on käytetty. American Express Green Card -korttiin voidaan myöhemmin asettaa käyttöraja, jos yhtiö katsoo sen aiheelliseksi. American Express Green Card -korttia voi siis käyttää vapaasti omien tarpeiden mukaan. Isosta ja poikkeavasta ostosta tulee ilmoittaa etukäteen luotonvalvontaan. Jos kortissa on käteisnosto-ominaisuus, menee nostosta aina 4 % nostetusta summasta, kuitenkin vähintään 4,25 euroa. Jos asiakas nostaa rahaa muussa valuutassa kuin euroissa maksetaan lisäksi viitevaihtokurssi, johon lisätään 2,2 %.

Kuka voi saada American Express Green Card -kortin?

Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias hakeakseen American Express Green Card -maksuaikakorttia. Lisäksi tulee olla suomalainen sosiaaliturvatunnus ja vakituinen työsuhde sekä vakituinen osoite Suomessa. American Express Green Card -kortissa on myös tuloraja: vuositulot tulee olla yli 20000 euroa, jotta voi hakea American Express Green -korttia.

American Express Green Card edut

American Express Green -korttiin kuuluu etuna automaattisesti Membership Rewards -ohjelma. Membership Rewards® -pisteitä kertyy kortilla tehdyistä ostoista, tekipä asiakas ne sitten kivijalkamyymälässä tai verkossa. Yhdestä käytetystä eurosta kertyy yks piste. Pisteitä voi käyttää tavaroiden, lentolippujen ja esimerkiksi jäsenmaksun maksuun. Toisaalta Membership Rewards® -pisteitä voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen. Jos matka on maksettu kokonaisuudessaan American Express Green Card -kortilla, matkaan tulee mukaan matkaturva. Matkaturva korvaa lennon myöhästymisen, peruuntumisen tai ylivarauksen (yli 4 tuntia),
matkatavaroiden myöhästymisen (yli 4 h) tai matkatapaturman julkisessa kulkuvälineessä.

American Express Green Card yhteystiedot

American Express Services Europe Limited
Belgrave House
76 Buckingham Palace Road
Lontoo
Iso-Britannia

 Asiakaspalvelu (09) 6132 0400
Avoinna ma-pe 09.00-18.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista americanexpress.com-sivulta.

Siirry alkuun