Ålandsbanken Mastercard-yhdistelmäkortti

Ålandsbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Mahdollisuus pitää lyhennysvapaita kuukausia
 • Kortin tunnusluvun voi valita itse
 • Kortin kuvan voi valita itse lisämaksua vastaan
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Automaatista voi nostaa korkeintaan 1000€/vrk
 • Vuosimaksu 45€
 • Tilinhoitomaksu 2€/kk, kun luotto käytössä

Kulut

 • Vuosimaksu 45€
 • Tilinhoitomaksu 2€, kun korollista luottoa
 • Nostot luotolta 1,50€ + 2% noston määrästä
 • Alle 80 euron nostot debit-puolelta 0,80€/nosto
Ålandsbanken Mastercard-yhdistelmäkortti logo

Ålandsbanken MasterCard-yhdistelmäkortti

Ålandsbankenin MasterCard-yhdistelmäkorttiin voi valita 1000-5000 euron luottorajan. Korttiluoton avulla asiakas saa keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa ostoilleen. Kun luotto on käytössä, asiakkaalta veloitetaan tilinhoitomaksua 2 euroa/kuukausi. MasterCard-yhdistelmäkortin vuosimaksu on 45 euroa. Omalla kuvalla valittu kortti maksaa 55 euroa/vuosi. Ålandsbanken Mastercard-yhdistelmäkortilla tehdyt nostot debit-puolella maksavat 0,80€/nosto, jos käteisnosto on alle 80€. Isommat nostot ovat maksuttomia. Luoton puolelta tehdyt nostot pankkiautomaatista maksavat 1,5€ + 2% noston määrästä. Lisäksi muut kuin euromääräiset nostot maksavat 1,5€ + 2% noston määrästä. Ålandsbanken yhdistelmäkortilla voi nostaa vuorokaudessa korkeintaan 1000€, joko tililtä tai korttiluotolta.

Ålandbanken Mastercard credit-debit -yhdistelmäkortti helpottaa arkea

Ålandsbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkortti helpottaa jokapäiväistä elämää. Ålandsbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkortti on lisäksi hyvin kilpailukykyinen kortti. Kortin luottorajaksi voi valita 1000-5000 euroa, ja sillä saa keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Kortin voi saada 18 vuotta täyttänyt henkilö.
 • Kortin maksuaika on keskimäärin 40 päivää.
 • Käytössä sekä pankki- että luottokorttiominaisuus.
 • Korttiin voi itse valita tunnusluvun ja lisämaksusta kuvan.

Ålandsbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkortti tuo joustoa ja kustannustehokkuutta elämään. Kortilla voi nostaa käteistä ja maksaa ostoksia. Mastercard on tunnettu maksuväline, ja se käy useissa paikoissa maksuvälineenä. Korttia voi käyttää monipuolisesti monessa paikassa.

Kortin hakeminen on helppoa

Ålandsbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkortti on helppo hakea täyttämällä hakemuslomake Ålandsbankenissa. Korttien ja lainojen vertailu ja kilpailutus on helppoa tehdä vertaalaina.fi -sivustolla. Kortin hakua varten on tehtävä hakemus, johon täytetään kortin hakijan tiedot. Hakemuksessa kysytään hakijan perustiedot, tulot ja muu olennainen elämäntilanne. Tämän jälkeen Ålandsbanken tekee päätöksen kortin myöntämisestä ja viestii sen kortin hakijalle. Kortti toimitetaan myönteisen päätöksen jälkeen sen hakijalle.

Kortin hakeminen on helppoa, ja kortti käy useaan tarkoitukseen.

Kortin hakua varten on tehtävä hakemus, johon täytetään kortin hakijan tiedot. Hakemuksessa kysytään hakijan perustiedot, tulot ja muu olennainen elämäntilanne.

Käyttömahdollisuuksia on paljon - venelainan sijasta voit käyttää korttia

Kortin hakeminen onnistuu kätevästi netistä. Yhdistelmäkortilla voi maksaa päivittäisiä ostoksia tai suurempia tarpeita. Voit käyttää sitä esimerkiksi remonttilainan tai venelainan sijasta. Tämä yhdistelmäkortti tuo joustoa omiin tai kodin pienempiin hankintoihin. On tarve sitten pienempi tai suurempi, käy kortti kummassakin tilanteessa.

Ålandsbanken on tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta ja laadusta. Ålandsbanken tarjoaa pankki- ja rahoitusratkaisuja erilaisiin arjen tarpeisiin. Ålandsbankenin yhdistelmäkortti on helppoa liittää myös osaksi laajempaa pankki- ja rahoituspakettia. Yhdistelmäkortti on joustava tapa myös säännellä kustannuksia kortin käyttötarpeen mukaan. Pankki- ja luottokorttia voi sopivasti vaihdella.

Vinkki: kortin voi hankkia myös yhteiskäyttöiseksi saman perheen aikuisille. Tällöin myös kodin yhteisiä ostoksia on helppoa seurata.

Kortti taipuu monenlaisiin tarpeisiin

Ålandbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkorttia voi käyttää käteisen nostamiseen automaateista. Toisaalta sillä voi maksaa ostoksia niin koti- kuin ulkomaillakin. Sillä voi rahoittaa myös suurempia ostoksia, kuten kodin remontteja, jolloin remonttilaina ei tule tarpeeseen. Kortilla voi tehdä myös internet-ostoja. Kortin credit ja debit- käyttö on erihintaista ja siten kortin käytöllä voi myös optimoida omia kortin kustannuksia.

Kortin avulla vakuudeton kodin hankinta

Kortti antaa paljon mahdollisuuksia eri käyttötarkoituksiin. Keskimäärin käytössä on noin 40 päivän maksuaika. Edullisimmillaan kortin käyttö on silloin, kun maksut hoitaa heti tämän maksuajan puitteissa. Jos kuitenkin on tarvetta luotolle, on kortissa myös luotto-ominaisuus. Luotto-ominaisuuden käyttö toki tuo käyttäjälle kustannuksia, mutta toisaalta se mahdollistaa luoton takaisinmaksamisen oman aikataulun mukaisesti. Kortin haltijalle yhdistelmäkortti tuo myös joustavuutta, sillä ulkomailla voi Mastercardia käyttää laajalti. Euroopassa myös debit- ominaisuutta voi käyttää ongelmitta, ja credit -ominaisuus toimii myös Euroopan rajojen ulkopuolella. Tämä kortti on hyvä valinta, kun haetaan taloudellista yhdistelmäkorttia, joka mahdollistaa laajan käytön, mutta kulut halutaan pitää kuitenkin kohtuullisina. Juuri sen takia yhdistelmäkortit ovatkin nykyään suosittuja.

Kortilla voi maksaa myös verkko-ostoksia. Kun korttia käyttää, veloitetaan sen käytöstä tilinhoitomaksu, joka on 2 euroa kuukaudessa. Kortin vuosimaksu on 45 euroa ja omalla kuvalla hankittaessa maksaa kortti 55 euroa vuodessa.

 • Kortin laajat käyttömahdollisuudet
 • Kortissa on sekä pankki- että luottokorttiominaisuus
 • Kustannustehokas valinta
 • Koroton maksuaika keskimäärin 40 päivää

Ålandbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkortti tuo joustoa elämään

 • Ålandsbanken on tunnettu ja hyvämaineinen toimija
 • Laadukas asiakaspalvelu
 • Monikäyttöinen pankki- ja luottokortti

Ålandbanken Mastercard credit/debit -yhdistelmäkortti on hyvä valinta päivittäiseen asiointiin. Kortin luottoraja on 1000-5000 euroa, joten kortilla onnistuu niin pienet kuin hieman suuremmatkin hankinnat. Pankkikortin lisäksi mukana on myös luottokorttiominaisuus. Kortti toimii koti- ja ulkomailla. Korttiin voi itse päättää tunnusluvun ja myös lisämaksusta kortin kuvan. Kortti on kilpailukykyinen kustannuksiltaan, ja toisaalta sen laajat käyttömahdollisuudet takaavat sen, että kortti käy maksuvälineenä monessa paikassa. Kortti on siis hyvä valinta.

Ålandsbanken MasterCard-yhdistelmäkortin edut

Asiakas voi valita itse Ålandsbanken Mastercard-yhdistelmäkorttinsa tunnusluvun. Lisämaksua vastaan voi valita itse kuvan korttiin.
Korttiluoton maksaminen on joustavaa ja asiakas voi pitää myös lyhennysvapaita kuukausia.

 

Ålandsbanken Mastercard-yhdistelmäkortti yhteystiedot

Ålandsbanken
PB 3
22101 Mariehamn

Asiakaspalvelu +358(0)204 292 920
Avoinna ma–pe 08.30–18.00
Puhelumaksut 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (alv 24 %)


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista alandsbanken.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun