Ålandsbanken Mastercard

Ålandsbanken Mastercard luottokortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Vuosimaksu 45€
 • Tilinhoitomaksu 2€/kk, kun luotto käytössä

Kulut

 • Tilinhoitomaksu 2€/kk, kun korollista luottoa
 • Vuosimaksu 45€
 • Nostot pankkiautomaatista luotolla 1,50€ + 2 %
Ålandsbanken Mastercard logo

Ålandsbanken Mastercardilla joustoa elämään

Ålandsbanken Mastercard luottokortti on joustava ratkaisu. Kortin luottorajaksi voi valita 1000-5000 euroa, ja siihen saa keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa. Ålandsbanken Mastercard luottokortti sopii maksuvälineeksi ympäri maailman.

 • Kortin voi saada 18 vuotta täyttänyt henkilö.
 • Maksuaika on keskimäärin 40 päivää.
 • Korko on 3 kk euribor + 7 prosenttiyksikköä.
 • Korttiin voi itse valita tunnusluvun ja lisämaksusta kuvan.
 • Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Ålandsbanken tarjoaa Mastercard-luottokortin, johon voi valita 1000-5000 euron luottorajan. Korttiluoton avulla asiakas saa keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa ostoilleen. Luoton korko on 3 kk euribor + 7% -yksikköä. Ålandsbanken Mastercardilla voi nostaa korkeintaan 1000€ käteistä kotimaassa tai ulkomailla vuorokaudessa. Kun luotto on käytössä, asiakkaalta veloitetaan tilinhoitomaksua 2 euroa/kuukausi. Ålandsbanken Mastercard luottokortin vuosimaksu on 45 euroa. Omalla kuvalla valittu kortti maksaa 55 euroa /vuosi. Luottokortilla tehdyt nostot pankkiautomaatista maksavat 1,5€ + 2% noston määrästä.

Ålandsbanken Mastercard luottokortti on valinta elämän vaihtuviin tilanteisiin. Sillä voi nostaa käteistä ja maksaa ostoksia koti- ja ulkomailla. Mastercard on tunnettu maksuväline ja käy monissa paikoissa maksuvälineenä. Luotto-ominaisuus tuo tarvittaessa joustoa elämään.

Luottokortin hakeminen on helppoa

Lainojen vertailu ja kilpailutus on järkevää tehdä ennen luoton ottamista. Ålandsbanken Mastercard luottokortti on mukana lainavertailussa. Korttia on mahdollista hakea Ålandsbankenin omalta korttiyhtiöltä. Lainaa varten on tehtävä lainahakemus, johon täytetään kortin hakijan tiedot. Lainahakemuksessa kysytään hakijan perustiedot, tulot ja taloudellinen tilanne. Tämän jälkeen korttiyhtiö tekee luottopäätöksen ja viestii sen lainan hakijalle. Kortti toimitetaan myönteisen päätöksen jälkeen lainan hakijalle.

Ålandsbanken MasterCard luottokorttia varten on täytettävä lainahakemus.

Lainahakemuksessa kysytään hakijan perustiedot, tulot ja taloudellinen tilanne. Tämän jälkeen korttiyhtiö tekee luottopäätöksen. Kortti toimitetaan myönteisen päätöksen jälkeen lainan hakijalle.

Lainavertailu on helppoa - tämä kortti käy useaan tarkoitukseen

Lainojen vertailu on nyt helppoa. Netistä löytyy lainoista paljon tietoa, on tavoitteena sitten autolaina, remonttilaina, venelaina, rakennuslaina, pikalaina tai jokin muu laina. Ålandsbankenin Mastercard luottokortti tuo joustoa pienempiin hankintoihin. Jos tarvetta on muutaman tuhannen euron luotolle, on kortti myös tällöin hyvä vaihtoehto.

Ålandsbanken on tunnettu hyvästä palvelustaan. Ålandsbanken tarjoaa pankki- ja rahoitusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, ovat tarpeet pieniä tai suuria. Ålandsbankenin Mastercard luottokortti on helppo liittää myös osaksi laajempaa pankki- ja rahoituspakettia tai myös pelkän luottokortin voi hankkia tulevaisuuden tarpeiden varalle. Valinta on asiakkaan.

Vinkki: kortin voi hankkia myös yhteiskäyttöiseksi esimerkiksi avopuolison kanssa. Tällöin kortilla voi maksaa kodin yhteisiä ostoksia.

Korttia voi käyttää omiin tarpeisiin

Ålandsbanken Mastercard luottokorttia voi käyttää omien tarpeiden mukaan, jos tarpeena on vaikka remonttilaina. Sen lisäksi, että ostoksia voi tehdä joustavasti, kortilla voi tehdä myös internet-ostoja. Korttiin voi myös asettaa omia asetuksia, jos haluaa esimerkiksi rajoittaa kortin käyttöä maantieteellisesti tai asettaa muita ostorajoituksia. Samalla voi itse kontrolloida kortin käyttöä ja turvallisuutta.

Lainan avulla voi järjestellä vakuudetonta ostamista

Kortti antaa paljon joustoa omiin ja kodin hankintoihin, sillä se on monikäyttöinen. Kortti antaa maksuaikaa keskimäärin noin 40 päivää. Edullisimmillaan kortin käyttö on silloin, kun maksut hoitaa heti annetun maksuajan puitteissa. Jos kuitenkin on tarvetta luotolle, niin kortin korko on kohtuullinen 3 kuukauden euribor + 7 prosenttiyksikköä. Luotto-ominaisuuden käyttö toki tuo käyttäjälle kustannuksia, mutta toisaalta myös mahdollisuuden maksaa luottoa takaisin oman aikataulun mukaisesti - toki kortin ehtojen puitteissa. Myös maksuvapaista kuukausista voi tarpeen mukaan neuvotella pankin kanssa. Maailman matkaajalle kortti tuo myös vapautta, sillä Mastercard on tunnettu maksuväline ja siten sitä käyttävät lukuisat kauppiaat ympäri maailmaa. Täten se tuo myös helppoutta matkustustilanteita varten.

Korttiin voi liittää verkkomaksuominaisuuden, jolloin kortilla voi tehdä myös netissä ostoksia. Kun korttia käyttää, sen käytöstä veloitetaan tilinhoitomaksu, joka on 2 euroa kuukaudessa.

 • Joustavat käyttömahdollisuudet
 • Maailmanlaajuisesti käytettävissä
 • Kilpailukykyinen valinta lainavertailun perusteella
 • Koroton maksuaika noin 40 päivää

Ålandsbanken Mastercard on kilpailukykyinen valinta

 • Ålandbanken on tunnettu toimija Pohjoismaissa
 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Monikäyttöinen luottokortti

Ålandsbankenin Mastercard luottokorttia on mahdollista käyttää päivittäisiin ostoksiin ja hankintoihin. Kortin luottoraja on 1000-5000 euroa, joten kortilla onnistuvat myös hieman suuremmat hankinnat. Kortti sopii matkaajille, sillä sitä voi käyttää kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Myös verkkomaksaminen on mahdollista, jos ominaisuus liitetään korttiin. joustoa kortin käyttöön tuovat lyhennysvapaat. Korttiin voi itse päättää tunnusluvun ja myös lisämaksusta kortin kuvan. Kortti on kilpailukykyinen lainavertailun perusteella ja sitä on helppo hakea.

Ålandsbanken Mastercard edut

Asiakas voi valita itse Ålandsbanken Mastercard -korttinsa tunnusluvun. Lisämaksua vastaan voi valita itse myös kuvan Mastercard-korttiin. Korttiluottoon on mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia, joten luoton takaisinmaksaminen on joustavaa.

Ålandsbanken Mastercard yhteystiedot

Ålandsbanken
 PB 3
22101 Mariehamn  

Asiakaspalvelu +358(0)204 292 920
Avoinna ma–pe 08.30–18.00 Puhelumaksut 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (alv 24 %)


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista alandsbanken.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun