Advisa

Advisa

5.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4.9% - 10%

Parhaat edut

  • Uusi 2020 lainapalvelu
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Advisa ei itse myönnä lainoja

Kulut

  • Todellinen vuosikorko 9,92%*
  • Nimelliskorko 9,50%* (4,99-10%)
  • Laskutuslisä 5€ /kk*
  • Avausmaksu 49€*
  • *) Esimerkkilaina. Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti. Näet tarkat tiedot lainatarjouksestasi.
Advisa logo

Advisa kilpailuttaa lainat nopeasti

Advisa on ruotsalainen vuonna 2011 perustettu palvelu, joka kilpailuttaa nopeasti lainat asiakkaan puolesta. Nyt Advisa toimii myös Suomessa ja välittää lainoja suomalaisille asiakkaille. Asiakas voi kilpailuttaa Advisan palvelun kautta vanhat lainansa tai hakea täysin uutta lainaa. Advisa toimii ainoastaan lainan välittäjänä, eikä itse ole millään tavalla osallisena lainoihin tai lainapäätöksiin. Asiakas voi hakea palvelun kautta 500-60000€ lainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Vakuudetonta lainaa kannattaa yleensä hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jos se vain on mahdollista. Myös palkankorotuksen jälkeen vanhoja lainoja kannattaa kilpailuttaa, koska omat tiedot vaikuttavat merkittävästi siihen, minkälaisia lainatarjouksia tulee saamaan. Advisan välittämissä lainoissa on laina-aikana 1-18 vuotta, mutta lainan voi maksaa halutessaan myös nopeammalla aikataululla olemalla yhteydessä lainanmyöntäjään. 

Kuka voi saada lainaa Advisan kautta?

Asiakkaalta vaaditaan lainaa saadakseen yli 18-vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Asiakkaalla tulee myös olla suomalainen henkilötunnus, suomalainen pankkitili sekä vähintään 12000€ vuositulot. Advisa ei itse myönnä lainoja, joten Advisan sivuilla on vain suuntaa-antavia tietoja lainojen koroista ja maksuista. Lainan korko määräytyy aina lainahakemuksen tietojen pohjalta, joten asiakas voi saada Advisan lainahakemuksen täytettyään varsin erilaisia lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä lainahakemus sido asiakasta hyväksymään lainatarjouksia. Advisan kautta voi selvittää nopeasti, kuinka edullisesti on mahdollista saada lainaa omilla tiedoilla. Lainatarjoukset ovat yleensä kilpailukykyisempiä, jos lainaa haetaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan tulee myös täyttää samat lainaehdot kuin päähakijankin.  

Miten hakea lainaa Advisan kautta?

Lainan hakeminen Advisan kautta on yksinkertaista: Asiakas täyttää lainahakemuksen Advisan nettisivuilla ja valitsee hakemuksessa onko hakemassa uutta lainaa vai yhdistämässä vanhoja lainoja. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas alkaa saamaan välittömästi lainatarjouksia. Advisa ilmoittaa asiakkaalle aina heti tekstiviestillä, kun uusi lainatarjous on saapunut. Viimeisetkin lainatarjoukset ovat saapuneet, kun lainahakemuksen täyttämisestä on kulunut 24h. Asiakkaalla on 30 päivää aikaa tutustua tarjouksiin ja hyväksyä mahdollisesti se itselle sopiva lainatarjous. Asiakas voi halutessaan myös olla ottamatta lainaa ollenkaan. Jos päätyy ottamaan lainan, laina allekirjoitetaan sähköisesti ja asiakas saa rahat tililleen 1-3 pankkipäivän kuluessa sähköisestä allekirjoituksesta. Lainan siirtyminen tilille riippuu aina lainanmyöntäjästä. 

Advisa myös markkinoi lainoja

Lähettämällä lainahakemuksen Advisan palvelussa, asiakas antaa samalla tietonsa Advisalle markkinointia varten. Asiakas voi saada vuoden ajan mainontaa hakemuksensa tietojen pohjalta puhelimella, sähköpostilla, tekstiviestillä tai muulla suoramarkkinakanavalla. Asiakas voi aina lopettaa markkinoinnin olemalla yhteydessä Advisan asiakaspalveluun. Jos asiakas haluaa ajankohtaisen uutiskirjeen, voi ilmoittaa itsensä Advisan asiakaskerhoon. Asiakaskerhon jäsenenä asiakas saa ajankohtaisia tarjouksia Advisan kotisivuilla mainittujen yhteistyökumppaneiden uusista tuotteista, palveluista tai muista tarjouksista. Asiakaskerhoon liittyminen on voimassa kolme vuotta, mutta halutessaan asiakas voi ilmoittaa Advisalle, jos haluaa keskeyttää mainosten saamisen. 

Advisan asiakaspalvelu 

Advisan asiakaspalvelu toimii sekä sähköpostin välityksellä, että puhelimitse. Asiakaspalvelu on auki ma-pe klo 10-18. Lounastauko on klo 13-14.

Advisa yhteystiedot

Suomen Lainamarkkinat Oy
Eteläesplanadi 24
001 30
Helsinki

Asiakaspalvelu 09 584 00 584
asiakaspalvelu(ät)advisa.fi
Avoinna ma-pe 10-13 ja 14-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista advisa.fi/laina/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun