Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Aasa

Aasa

4.0 3 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 5000€
Maksuaika: 6kk-2v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 39%

Parhaat edut

  • Kulutusluotto kätevästi netistä
  • Lainaa jopa 5000€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Aasa ei myönnä enää uusia lainoja 1.9.2019 alkaen. Aasan kautta voi hakea vain muiden lainanantajien ja pankkien lainoja

Kulut

  • Nimelliskorko: 4-19,90 %
  • Perustamiskulu: 0 €*
  • Tilinhoitomaksu:0€*
  • *) Lainaehdot riippuvat lainan myöntävästä yhtiöstä
Aasa logo

Aasa ei myönnä enää uusia lainoja 1.9.2019 alkaen. Aasan kautta voi hakea vain muiden lainanantajien ja pankkien lainoja. 

Aasa tarjoaa 2000-60000 € pienlainoja yli 20-vuotiaille vakituisesti Suomessa asuville luottokelpoisille henkilöille. Laina-ajat ovat 3-36 kuukautta, mutta lainan voi maksaa ilman kuluja takaisin myös ennen laina-ajan loppumista. Lainahakemus tehdään verkossa tai soittamalla Aasan asiakaspalveluun. Lainapäätöksen saa mahdollisesti jo samana päivänä. Lainassa on kiinteä 39,9% korko, jonka lisäksi asiakas maksaa 199€ järjestelypalkkion. Tilinhoitomaksu on 9,5€ kuukaudessa. Lainaan on mahdollista saada lisämaksusta myös lainaturva kuoleman, työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalta.

Aasa Oy on suomalainen yritys, joka myöntää lainaa ilman vakuuksia. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja sen toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Aasa Oy myöntää lainaa vähintään 20-vuotiaalle Suomessa asuvalle luotto- ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle. Aasa Oy:stä on mahdollista saada lainaa 2000-60000 euroa ilman vakuuksia. Muita hyviä paikkoja hakea 2000€, 3000€, 4000€ tai 5000€ lainoja on esimerkiksi Vivus, Credit24, Euroloan tai Ostosraha. Jos hakee isompaa lainaa, kuten 10000€ tai 20000€, niin Etua, Rahalaitos, Omalaina tai Freedom Rahoitus voi tulla kyseeseen.

Aasa Oy on vastuullinen ja hyvä kumppani asiakkailleen. Lainapäätöksen teossa yritys noudattaa vastuullista luotonantoa edistävän eurooppalaisen ryhmittymän (ECRC) määrittelemiä luotonannon kriteereitä. Aasa Oy pyrkii selvittämään lainanhakijan maksukyvyn aina mahdollisuuksien mukaan, jotta asiakas välttäisi ylivelkaantumisen.

Aasa Oy:stä lainaaminen on turvallista. Aasa Oy:n asiakkaalla on myös oikeus peruuttaa hakemansa laina 18 vuorokauden lainasopimuksen solmimisesta, mikäli asiakas ei haluakaan lainaa. Tällöin asiakkaan tulee ilmoittaa yrityksen asiakaspalveluun, ettei hän haluakaan nostaa hakemaansa lainaa. Lisäksi asiakkaan tulee ilmoittaa minä päivänä hän palauttaa lainan Aasa Oy:lle. Lainan perumisilmoituksen voi tehdä helposti joko puhelimitse, postitse tai sähköpostitse. Aasa Oy:ssä voi asioida sekä suomen että ruotsin kielellä.

Lainan hakeminen Aasa Oy:stä

Lainan hakeminen Aasa Oy:stä on helppoa, ja lainaa voi hakea, vaikkei olisikaan entuudestaan yrityksen asiakas. Lainaa voi hakea helposti verkossa täyttämällä yrityksen verkkohakemuksen, tai soittamalla yrityksen asiakaspalveluun, joka on auki arkisin klo 9.00-17.00. Aasa Oy:stä voi ottaa vain yhden lainan kerrallaan, mutta olemassa olevaan lainaan on mahdollista hakea korotusta. Tässä tapauksessa kannattaa soittaa yrityksen asiakaspalveluun. Lainaa Aasa Oy:stä voi hakea ympäri vuorokauden 7 päivänä viikossa. Lainahakemukset käsitellään kuitenkin vain toimiston aukioloaikoina. Aasa Oy:ssä lainahakemukset käsitellään hyvin pian ja ehdottomasti luottamuksellisesti. Lainapäätös on mahdollista saada jo saman päivänä, kun lainaa on hakenut. Aasa Oy voi kieltäytyä myöntämästä asiakkaalle lainaa. Syitä kielteisen lainapäätöksen ovat useimmiten maksuhäiriöt asiakkaan luottotiedoissa tai riskianalyysi. Aasa Oy:ssä on kiinnitetty huomiota erityisesti luottamuksellisuuteen ja turvallisuuteen. Yrityksen järjestelmässä onkin käytössä salaustekniikka, joka estää luottamuksellisten tietojen pääsyn vääriin käsiin. Aasa Oy:ssä henkilötietoja käsitellään vain henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun antamien ohjeistusten mukaan.

Lainan maksaminen

Aasa Oy:ssä lainan todelliset vuosikorot vaihtelevat aina lainasumman ja laina-ajan perusteella. Asiakas saa kuitenkin tietää oman lainansa todellisen vuosikoron aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Yrityksen verkkosivuilla on mahdollista tutustua esimerkkilainojen todellisiin vuosikorkoihin. Kun asiakas on hyväksynyt Aasa Oy:n lainasopimuksen, hänelle lähetetään postitse lainan lyhennysaikataulu, johon on merkitty asiakkaalle tiedot lainaerien suorittamisesta. Halutessaan asiakas voi maksaa lainan suunniteltua nopeammin pois, eikä tästä aiheudu hänelle ylimääräisiä kuluja. Tarpeen vaatiessa asiakas voi myös siirtää lainan eräpäivää. Tällöin on hyvä ottaa ensin yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Tilanteissa, joissa asiakkaalla on vaikeuksia maksaa lainanlyhennyksiä Aasa Oy:lle, asiakkaan kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä Aasa Oy:n asiakaspalveluun, jotta tilannetta voidaan tarkastella yhdessä. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Lyhyesti Aasa Oy:stä

Aasa Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu yritys, joka myöntää lainaa ilman vakuuksia. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Aasa Oy myöntää lainaa Suomessa asuvalle vähintään 20-vuotiaalle luotto- ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle. Yritys myösi aiemmin lainaa 2000-5000 euroa ilman vakuuksia ja vuoden 2019 lakiuudistuksen jälkeen järjestelee 2000-60000 euron lainat yhteistyökumppaneidensa kautta. Aasa Oy:ssä asioiminen on ehdottoman luottamuksellista, ja yritys on vastuullinen kumppani asiakkailleen. Aasa Oy:ssä noudatetaan vastuullista luotonantoa edistävän eurooppalaisen ryhmittymän (ECRC) määrittelemiä luotonannon kriteereitä, kun lainapäätöksiä tehdään. Aasa Oy:stä on erittäin helppo hakea lainaa. Hakemuksen voi tehdä täyttämällä verkossa yrityksen verkkosivuilla olevan verkkohakemuksen, tai soittamalla Aasa Oy:n asiakaspalveluun. Lainapäätöksen asiakas saa jopa saman päivänä, kun on hakenut lainaa. Halutessaan asiakkaalla on oikeus peruuttaa hakemansa laina 18 vuorokauden sisällä lainansopimuksen solmimisesta. Aasa Oy:n kotisivu on osoitteessa www.aasa.fi

 

Maksumuistutus tekstiviestillä tai sähköpostilla 0€, paperisena 5€, viivästyskorko on sama kuin velasta perittävä korko

Aasa yhteystiedot

Aasa Oy
Konalantie 6-8B 00370 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]aasa.fi
Puhelin: 0600 04045 (0,96€/min + pvm/mpm)
Avoinna: ma-pe 9-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista aasa.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun