Vertaa 50-50000€ lainat
Lainavertailulla sopivin ja halvin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:49€
Vuosikorko:9.3%
Yhteensä:1049€

Kuukausierä

87€

Pikalaina

Pikalaina 2016

Pikalaina on lyhyt vakuudeton laina, jota tarjoavat kymmenet pikavippi yritykset internetin ja puhelimen kautta. Pikalainaa myönnetään yli 18-vuotiaalle luottotietoiselle suomalaiselle. Pikalaina on 50-2000 euron kokoinen laina, joka on Suomessa noussut erittäin suosituksi lainamuodoksi helppouden ja nopeuden ansiosta. Nykyisin pikalainat ovat pitkällä maksuajalla ja ne ovat vakuudettomia luottoja. Pikalaina on kallis lainavaihtoehto, minkä vuoksi pikalainavertailu on suositeltavaa ennen pikalainahakemuksen lähettämistä.

Pikalainan saa ilman vakuuksia, mutta pankkitili tai matkapuhelinliittymä on välttämätön, sillä pikalainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla tai tekstiviestillä. Jos on vakuuksia kuten autoa, niin voi hakea lainaa myös auto vakuutena. Tätä lainaa myöntää SAV-rahoitus SAV-luoton muodossa. Pikalainoissa ehdot vaihtelevat eri yritysten välillä suurestikin, joten enne pikalainan hakemista kannattaa tarkistaa ne huolella.

nsä lainojen ja rahoituksen vakuutena käytetään autoa tai moottoripyörää. Vakuus toteutetaan siten, että autosi rekisteröityy ajoneuvohallintokeskuksen rekisteriin SAV-luoton nimiin siksi ajaksi, kun nostat lainaa autoa vastaan. Jos et saa lainaasi muuten hoidettua, autoasi voidaan siis käyttää velan perimieskeinona. Jos hoidat kaikki maksut sovitulla tavalla aikataulussa, et voi menettää autoasi missään vaiheessa. Omistussuhde palautuu silloin ennalleen luottosuhteen päätyttyä. Auton takaisinottoa perimieskeinona säätelee Kuluttajansuojalaki, joka on aina velan ottajan puolella.

Pikalaina ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla

Pikalainaa saa ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla. Parhaat tarjoavat jopa 2 vuoden maksuaikaa esimerkiksi 1000 euron pikalainassa. Pikalainaa ei saa nykyisin enää yöaikaan ollenkaan eikä pikalainoja saa enää kovin lyhyellä maksuajalla ollenkaan, koska eduskunta sääti pikalainojen maksimikorot niin alhaiselle tasolle, että pikalainan myöntäminen esimerkiksi 30vrk maksuajalla käy mahdottomaksi. Tarkoittaako tämä sitä, että jatkossa otetaan pidempiaikaisia ja isompia kulutusluottoja ja joustoluottoja? Pikavipit kiellettiin sen vuoksi, että niistä koitui liian paljon velkaongelmia ja maksuhäiriömerkintöjä

Pikalaina lyhyesti

  • Pikalainojen saan edellyttää 18-vuoden ikää
  • Luottotiedot täytyy olla kunnossa
  • Vakuuksia ei tarvita
  • Pikalainojen summat 50 eurosta 2000 euroon
  • Nykyisin pitkällä maksuajalla


Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun