Vertaa 50-50000€ lainat
Lainavertailulla sopivin ja halvin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:49€
Vuosikorko:9.3%
Yhteensä:1049€

Kuukausierä

87€

Laina ilman puhelinta

Mistä lainaa ilman puhelinta

Tarvitsetko pikaista lainaa, mutta useimpien pikalainojen saamiseksi sinun pitää lähetellä viestejä tai soitella puhelimella? Jos et esimerkiksi omista puhelinta, käytät prepaid –liittymää tai et halua maksaa turhia lisäkuluja tekstiviestien lähettelystä, joidenkin vippien kanssa voi syntyä ongelmia. Vippi tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun tarvitset rahaa esimerkiksi kodinkoneiden hankkimiseen, vuokran maksuun tai vaikkapa vain ruoan ostoon. Vippi tuo turvaa elämän pieniin ja suuriin menoihin. Miltäpä kuulostaisi Laina ilman puhelinta?

Lainan saaminen ilman puhelinta ei onnistu useimmissa vippiyrityksissä. Yleensä vippien saamiseen tarvitaan puhelin ja toiminnassa oleva puhelinliittymä, joka on omissa nimissäsi. Vahvistusviestit ja muut lainan saamisessa tärkeät toimet tehdään yleensä puhelimen kautta tekstiviestillä – esimerkiksi useimmat sopimukset hyväksytään viestillä. Prepaid –liittymällä ja myös salaisella numerolla haettaessa pikavipin saaminen ei aina onnistu.

Useat vippiyritykset tarjoavat sinulle mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnuksillasi puhelimen sijaan. Silloin teet yleensä hakemuksen vipin tarjoajan verkkosivuilla ja pääset sen kautta suoraan tunnistautumispalveluun. Tunnistautumispalvelussa syötät omat pankista saamasi verkkopankkitunnukset ja kirjaudut niiden kautta oman pankkisi tunnistautumisjärjestelmään. Näin vippiyritykset tarkistavat henkilötietojesi oikeellisuuden ja myös oikeutesi saada vippi. Laina ilman puhelinta onnistuu siis saada varsin helposti TUPAS –tunnistautumisen avulla ja on myös turvallista. Turvallisen palvelusta tekee se, että tietojasi ei ikinä anneta ulkopuolisille, eikä kenenkään ole mahdollista käyttää palvelua sinun puolestasi.

Laina ilman puhelinta tulee usein myös halvemmaksi kuin tavallinen vippi, jonka saamiseksi täytyy lähettää jos minkälaista vahvistusviestiä ja hakemusta. Yksi viesti voi maksaa parista eurosta jopa kymmeniin euroihin ja useissa paikoissa joudut lähettämään useampiakin viestejä. Laina ilman puhelinta säästää siis myös selvää rahaa ja on myös turvallisempaa.

Kokosimme listan vippiyrityksistä, joiden kautta on mahdollista saada lainaa ilman puhelinta:


Risicum.fi

Risicum tarjoaa sekä pikavippejä että kulutusluottoja, ja Laina ilman puhelinta on erittäin helppoa saada. Jo rekisteröityneetkin asiakkaat voivat hakea vippiä pankkitunnuksilla postin kautta. Lainasumma on 50 eurosta sta 5000 euroon ja laina-ajat vaihtelevat valintasi mukaan. Risicum on luotettava vippiyritys, jolla on jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa.


OkMoney.fi

Ok Money on täysin suomalaisten omistuksessa oleva luotettava vippiyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden saada Laina ilman puhelinta. Lainasi on 100 eurosta jopa yli 2000 euroon ja laina-aika vaihtelee summasta riippuen. Korot ovat kohtuulliset ja lainaa voi saada jokainen yli 20-vuotias suomalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajaa.


Vivus.fi

Vivus.fi tarjoaa ensilainan ottajalle ensimmäisen lainan ilmaiseksi ja ilman mitään kuluja. Vivukselta saat edullisen Lainan ilman puhelinta. Lainasumma vaihtelee 10 eurosta 2000 euroon ja laina-aika on korkeintaan 30 päivää. Laina ilman puhelinta on mahdollista saada Vivukselta, kun olet täyttänyt 20 vuotta.


Euroloan.fi

Euroloan tarjoaa mahdollisuuden Lainaan helposti ja nopeasti – ilman puhelinliittymää. Lainaa on mahdollista saada 50 eurosta huikeaan 10000 euroon jopa kolmen kuukauden maksuajalla. Henkilöllisyyden tunnistaminen tapahtuu TUPAS –menetelmällä ja vastauksen lainapäätöksestä saat muutamassa minuutissa valintasi mukaan joko tekstiviestillä, internetissä, sähköpostilla tai puhelimitse. Euroloan myöntää lainaa yli 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on pankkitili omissa nimissään.


Ainalaina

Ainalainalta on mahdollista saada jopa 2000 euron lainaa ilman puhelinta. Ainalainalta voit saada lainapäätöksen 24 tuntia vuorokaudessa – laina maksetaan tilille klo 7.00-23.00 välisenä aikana parissa minuutissa. Sinun tulee olla yli 21-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lainahakemuksen voit tehdä helposti ja nopeasti verkkohakemuksella Ainalainan nettisivuilla.

 Kokemuksia ja kommentteja

ari olkkonen5
hei haluasin teiltä lainaa ja pyytäisin soittamaan numeroon joka on 044 371 *** toivoo ari o** raumalta päin
Admin:
Hei, vertaalaina.fi ei itse myönnä lainoja vaan tekee ainoastaan lainojen vertailua, jotta saisitte mahdollisimman edullisen lainan. Terveisin, Vertaalaina.fi ylläpito

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun