Vertaa 50-50000€ lainat
Lainavertailulla sopivin ja halvin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:49€
Vuosikorko:9.3%
Yhteensä:1049€

Kuukausierä

87€

Käyttölainat vertailussa

Kไytt๖laina vertailu

Käyttölaina on eräänlainen kulutusluotto, joka on nimensä mukaan tarkoitettu käytettäväksi arkipäivän rahoitustarpeissa. Käyttölaina on summaltaan tyypillisesti 100-30 000 euroa ja eroaa pikalainoista siten, että laina maksetaan takaisin tasaisissa kuukausierissä. Käyttölaina vertailun löydät etusivultamme. Maksuaika käyttölainoille on useimmiten 1-12 vuotta.

Käyttölaina on haettavissa tällä hetkellä useista eri lainapalveluista. Käyttölainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Käytännössä käyttölainaa varten ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takuita – siitä huolimatta käyttölainaa saadakseen asiakkaan tulee usein esittää todistus riittävistä palkka- tai eläketuloista. Muutamat alan toimijat tarjoavat myös käyttölainaa ilman vakuuksia, mutta tällöin saatavilla oleva lainasumma on pienempi.

Käyttölaina siirtyy tilille parhaimmillaan alle puolessa tunnissa hakemuksen jättämisestä. Verkkohakemuksen täyttämisen ja tarvittavien liitteiden lähettämisen jälkeen haluttu rahasumma siirretään asiakkaan tilille useimmissa tapauksissa sallittuna aikana viikon jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana.

Käyttölainaa ottanut asiakas saa päättää itse, haluaako hän maksaa summan takaisin kerralla vai esimerkiksi minimilyhennystä hyväksi käyttäen. Käyttölaina maksetaan takaisin kuluineen laskulla, joka lähetetään asiakkaalle postitse tai sähköpostitse joka kuukausi. Käyttölaina toimii pääasiallisesti luottorajaperiaatteella – luottoa voi ottaa tarvittaessa lisää ennalta sovittuun luottorajaan asti. Kun aikaisemmat luotot on maksettu takaisin, voi luottoa ottaa uudelleen luottorajaan saakka.

Käyttölaina lyhyesti

  • 100-30 000 euron laina joustavalla 1-12 vuoden maksuajalla
  • Käyttölainan voi maksaa takaisin kuluineen yhdessä tai useammassa erässä
  • Vakuudeksi riittävät palkka- tai eläketulot
  • Käyttölaina toimii luottorajaperiaatteella – asiakas voi siis ottaa rahaa ennalta sovittuun rajaan saakka tarpeidensa mukaan
  • Käyttölainoja vertailemalla voit säästää jopa tuhansia


Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun